Inspirativan video poznate pjevačice postao viralan zbog poruke koju bi trebale čuti sve žene

by | 17 prosinca, 2020

Popularna pjevačica Lizzo, koja putem Instagrama neprestano šalje motivacijske poruke te riječi koje slave prihvaćanje sebe i svog tijela, doživjela je još jedan napad.

Naime, zbog odrađenog desetodnevnog detoksa organizma, za vrijeme kojeg je pila vodu i smoothiese, Lizzo su optužili da širi krivu poruku te da drugim ljudima preporučuje nezdrav način mršavljenja. Poznata pjevačica i aktivistkinja ubrzo se oglasila putem videa koji je pogledalo više od četiri milijuna ljudi. U videu je naglasila kako je svako tijelo, prije svega, snažno, kompleksno i izdržljivo te da je upravo zbog toga svako tijelo lijepo i posebno.

“Ako ću dati bilo koji savjet u vezi tijela, reći ću vam da jedete, pijete, krećete se, odmarate. Vaš je posao rasti, shvatiti što želite. Bez obzira na to što vam kažem ja ili stručna osoba, morate najprije voljeti sami sebe”, dodala je. Objavila je i fotografiju u čijem je opisu zamolila ljude koji vide uzor u njoj da se ne izgladnjuju te da svoj život žive onako kako oni žele. U svijetu koji nas, kako i sama Lizzo naglašava, neprestano podsjeća da se ne volimo i ne prihvaćamo, teško je “opstati” te ostati sabran i optimističan.

Svima onima koji se bore sa svojim demonima i koji uspijevaju izgurati u društvu koje nam je češće neprijatelj nego podrška – Lizzo je čestitala na hrabrosti i izdržljivosti. U njezinim su se riječima pronašli milijuni žena iz cijeloga svijeta, a video su dijelili svi oni koji slave ljudsko tijelo u svim njegovim oblicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Foto: Lizzo/Instagram