Halle Berry ima novu boju kose i pixie frizuru, a stoji joj divno

Halle Berry pokazal je svoju novu frizuru na na dodjeli Critics Choice Awards

by | 15 ožujka, 2022
Halle Berry

Prema Halle Berry, sezona dodjele nagrada znači nove frizure. Na dodjeli nagrada People’s Choice Awards 2021. u prosincu, glumica je prisustvovala događanju s razbarušenim repom i prekrasnim šiškama na stranu, a sada je došla s potpuno novim lookom na dodjelu nagrada Critics Choice Awards 2022., koja se održala prošli vikend.

Znala nas je “prevariti”, i staviti periku ili složiti frizuru da izgleda drukčije, a jednom se za to čak morala ispričati fanovima.

Halle Berry na dodjeli nagrada Critics Choice

Foto: Amy Sussman/Getty Images for Critics Choice Association

Glumičina nova frizura je zapravo neki hibrid popularne pixie frizure i undercuta, a volumen joj daje plava nijansa na gornjim slojevima koji blijede prema korijenu koji je tamnosmeđi. Halleina frizerka Sara Seward stoji iza ove najnovije frizure koju je glunica podijelila i na Instagramu, zajedno s nagradom koja odaje počast ženama koje svojim radom promiču ravnopravnost spolova i osnaživanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

“Naš glas je najmoćniji alat koji imamo i imperativ je da ustanemo i koristimo ga”, podijelila je u svojoj objavi na Instagramu. “Ovo je za svaku osobu koja se osjećala smanjenom, neshvaćenom, marginaliziranom. Sada je vrijeme da svi ustanemo, ustanemo ujedinjeni i da se naš glas čuje.”

Pročitajte više: Ova genijalna pixie frizura koja se lako stilizira mogla bi biti hit ljeta

Naravno, ovo nije prvi put da je Halle Berry imala pixie, riječ je o stylingu koji joj provjereno stoji. Glumica je još tijekom 90-ih imala drukčiju verziju kratke frizure, no posljednjih nekoliko desetljeća više se igrala raznim dužinama.

 

Foto: DIa Dipasupil/Getty Images Entertainment via Getty Images