Emma Stone zamijenila je dugu crvenu kosu platinasto plavim bobom

Povratak korijenima

by | 10 kolovoza, 2023
Promjena frizure Emma Stone

Emma Stone pridružila se Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen, Hailey Bieber i drugim slavnim osobama u isprobavanju kratke frizure.

Kad pomislite na Emmu Stone, vjerojatno je zamislite s dugom crvenom kosom. Nakon što je godinama bila brineta te iskušala sve nijanse iz spektra crvene, od blijedocrvene do duboko kestenjaste, 34-godišnjakinji nisu strana sezonska beauty eksperimentiranja. A sada se čini da je novopečena majka odlučila postati plavuša.

Kao što je otkrila njezina frizerka Mara Roszak, Stone nas je ugodno iznenadila velikom promjenom – blistavim, platinasto plavim bobom. Bob se još jednom, kao što smo predviđali, potvrdio kao najpopularnija frizura ljeta 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Njezina frizerka Mara Roszak podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju glumičinog novog izgleda opisujuću frizuru kao “cool girl bob”.  Za stiliziranje nove frizure koristila je proizvode iz svoje linije RŌZ, kao što navodi u nastavku svoje objave: “Korištenje @rozhair mliječnog seruma za definiciju i oblikovanje! @rozhair puder za svakodnevno pranje i hidraciju i @rozhair Santa Lucia za završni sjaj i zaglađivanje vrhova! #emmastone.”

Emma Stone je već imala kraću kosu koja je dopirala malo ispod ramena, a Roszak ju je par centimetara skratila i ošišala pod vrlo blagim kutom, tako da su prednji dijelovi tek malo duži od ostalih, čime se dobila vrlo suptilna višedimenzionalnost. Kosu je Stone dala obojiti u platinasto plavu, a dodane su ekstenzije kako bi se stvorio dodatni volumen.

Je li u pitanju promjena looka za novu ulogu, ili je u pitanju tek pomama za aktualnim Barbie lookom, ostaje nam tek za vidjeti.

Pročitajte: Koja dužina i stil boba najbolje pristaju vašem obliku lica? Saznajte uz ovih 15 frizura

Foto: Nicholas Hunt/Getty Images Entertainment