Ellen DeGeneres lansirala “age-positive” skincare liniju

by | 28 listopada, 2021
Ellen DeGeneres skincare linija

Teško da danas možemo pronaći poznatu osobu koja nema vlastitu kozmetičku liniju proizvoda. Od Jennifer Lopez, preko Rosie Huntington-Whiteley, pa sve do Selene Gomez, čini se da je ova vrsta businessa vrlo unosna. Sada se pak ekipi beauty mogulica pridružila i poznata voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres.

Naime, Ellen je službeno lansirala svoju “age-positive” skin-care liniju pod imenom Kind Science, i to u partnerstvu s prijateljicom i make-up artisticom Victorijom Jackson. Nova linija proizvoda za njegu kože namijenjena je svim tipovima kože, ali i osobama svih godina, spola ili rase, kako stoji u službenom priopćenju koje prenosi InStyle. Proizvodi ne sadrže parfem, jake kemikalije niti konzervanse.

Kako otkriva Ellen, do koncepta Kind Science kozmetike došla je nakon godina i godina potrage za proizvodima koji neće iritirati njezinu osjetljivu kožu. “Isprobala sam gotovo sve na tržištu te sam napokon odlučila lansirati vlastitu liniju, ne želeći raditi kompromis kad je riječ o stvarima koje su mi najbitnije – briga za sebe, životinje i planet”, izjavila je poznata komičarka.

Ellen DeGeneres skincare linija

Želeći pokazati kako je starenje normalna i prirodna stvar, Ellen je svoju liniju kozmetike stavila pod egidu “age-positive”, umjesto ustaljene “anti-age”. Ovime, kako je rekla, želi potaknuti korisnike na to da prihvate život koji su proživjeli te podrže svoju kožu i njezine linije koje su stekli putem.

Kind Science linija kozmetike uključuje sedam proizvoda za svakodnevno korištenje, pa su tu nježni čistač, Micro Exfoliant+, hidrirajuća krema, krema za područje oko očiju, tretman za vrat, učvršćujući serum, kao i Radiance Oil. Sve proizvode možete pogledati na stranici kindscience.com.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KS By Ellen DeGeneres (@kindscience)

Ako vas je zaintrigirala skincare linija Ellen DeGeneres, pogledajte i šest celebrity beauty brendova koji su nas osvojili svojom cruelty-free politikom.

Foto: Alberto E. Rodriguez/Staff via Getty Images Entertainment