Selena Gomez iznenadila je svijet odlukom svog beauty brenda i riječima koje svi trebaju čuti

by | 11 kolovoza, 2020

Selena Gomez, pop zvijezda i najuspješnija Instagram Influencerica, dana 9. rujna izbacit će vlastitu liniju šminke te proizvoda za njegu kože pod nazivom Rare Beauty.

Iako još uvijek nije poznato što će od proizvoda točno biti u ponudi, putem društvenih mreža objavljena je vrlo bitna vijest. “Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je puno upita… a mi s ponosom možemo reći da će naši proizvodi biti potpuno veganski i cruelty free. Baš kao i vi, i mi obožavamo životinje i marimo za njih”, napisala je Gomez na Instagramu te je time mnogim fanovima postala još draža.

https://www.instagram.com/p/CDeWUvTDfcL/

No osim što njezini proizvodi nisu opasni za okoliš i životinje, oni sa sobom donose još jednu veliku i vrlo bitnu stvar. Gomez je odlučila kako će jedan posto cjelokupne zarade biti dio 100 milijuna dolara vrijedne donacije za pomoć pri liječenju psihičkih bolesti. S obzirom na to da je i sama javno progovorila o vlastitim psihičkim problemima, mnoge ovaj potez ne čudi, no to nikako ne umanjuje njegovu bitnost i veličinu.

“Živimo u vremenu kad su fizički izgled i ljepota vrlo bitni. Bitno je izgledati dobro, bitno je šminkati se i bitno je imati lijepo lice. No sve to može biti vrlo opasno. Želim da ljudi znaju kako šminka nešto u čemu možemo uživati, no ona nije nešto što moramo i trebamo imati na svome licu”, napomenula je Gomez.