BRZO, SIGURNO I DJELOTVORNO rješenje za čišćenje bakterija iz želuca!

by | 9 veljače, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

U staklenku stavite suhe smokve, a zatim ih prelijte domaćim neprerađenim maslinovim uljem. Smokve možete izrezati na četiri dijela. Trebale bi odstajati barem 40 dana, pa onda svako jutro uzimajte prije svega po jednu smokvu. Poželjno bi bilo dodati i malu žličicu maslinovog ulja u kojem stoje smokve. Ako ne možete čekati, onda napravite dvije staklenke pa jednu otvorite nakon tjedan dana stajanja.

Da bi izlječenje bilo što bolje i što djelotvornije, trebate svoju prehranu uskladiti s liječenjem. Jedite kuhanu blagu hranu bez previše začina, posebno ljutih i paprenih. Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masna mesa, a posebno suhomesnate proizvode. Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno neprerađeno. Jedite što više svježe hrane.

Maslinovo ulje i smokve su kao suho zlato vrijedni prirodni ljekovi, stoga čuvajte svoje zdravlje i nagradite se ovim prirodnim zlatom, jer zdravlje je najveće bogatstvo.

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi puno toga, na primjer neplodnost, hemoroide, sve crijevne bolesti, zatvor, bronhitis, astmu itd.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: torteikolacici.com