Bae-realing: Autentičan trend upoznavanja na društvenim mrežama koji podržavamo

by | 14 studenoga, 2022
dating trend upoznavanja na društvenim mrežama bea realing

Kako živimo u svijetu društvenih medija tako smo i podložni konstantom pritisku. Pritisku koji se stvara kroz idealiziran sadržaj, fotografije i naizgled “savršen” život. Ipak, ono što je pozitivno jest činjenica da se upravo i to sada počinje mijenjati te postaje stvar prošlosti.

Aplikacija BeReal potiče ljude da objavljuju upravo ono što rade u ovom trenutku.

I upravo to postaje novi trend kojeg su mnogi prigrlili.

Pročitajte: Self-love projekt domaće fotografkinje potaknut će vas na to da zavolite svoje “nedostatke”

Trend: Iskren pristup i autentičnost

Bae-realing, izraz koji je skovala stranica za upoznavanje partnera Plenty of Fish, opisuje se kao promjena u načinu na koji ljudi izlaze na spojeve putem aplikacija, dok se udaljavamo od stiliziranih i pretjerano uređenih profila prema autentičnijem i neuobičajenom stilu predstavljanja sebe na društvenim mrežama i aplikacijama za upoznavanje.

Ovim trendom zapravo se naglašava iskrenost i autentičnost, a spojevi i samci tako postaju samopouzdaniji te ističu da tako mogu biti ono što jesu i sretni jer dopuštaju potencijalnim ljubavnim interesima da vide pravu osobu.

Michelle Begy, dr. med. i osnivačica Ignite Datinga, ističe da postoji sve veći pokret za objavljivanje nefiltriranih fotografija u trenutku te bea-realing postaje trend osoba koji su umorni od stalnog “igranja igrica” kad je u pitanju online predstavljanje i upoznavanje.

Stručnjakinja predlaže da prvo treba odbaciti stare fotografije koje prikazuju vaše slike koje su filtrirane. “Temeljito pregledajte fotografije koje koristite na svom profilu i ono što ste napisali – ako je nešto zastarjelo ili ne odražava pravog vas, riješite se toga”, kaže ona. “Sve je u odražavanju vaše osobnosti i uključivanju svega što naglašava koliko ste jedinstveni i zanimljivi.”

Zar nije prednost kad otvoreno možete pokazati svijetu tko ste te time stvoriti još veće šanse da upoznate nekoga tko je na istoj razini kao i vi? Mi smatramo da definitivno jest te svakako podupiremo svaki trend i pokret koji zagovara autentičnost, a ne glumu.

Trend bea-realing potiče na predstavljanje sebe upravo onakvima kakvi doista jeste, a ne samo verzije sebe koju predstavljate na društvenim mrežama. Jer upravo i iskrenost donosi istinske veze, predan odnos i dugoročne ciljeve, a time i sreću.

dating trend upoznavanja na društvenim mrežama bea realing

Pročitajte: Video poznate influencerice postao je viralan. Pogledajte koliko je lako promijeniti oblik tijela putem aplikacije

Foto: JLco – Julia Amaral iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Pexels