Ove aplikacije mogu vam pomoći pri vježbanju u teretani

Aplikacije koje su poput gym trenera, a besplatne su ili vrlo povoljne

by | 24 ožujka, 2022
Žena u teretani za mobitelom

Isto kao što postoji tvrdnja da ispravna jakna, tenisice koje su preudobne ili prostirka za jogu koja se ne kliže mogu pomoći u vježbanju, identično je i s odgovarajućom aplikacijom koja bi vam mogla biti odličan suputnik za pomoć do dolaska u najbolju formu. Ako se osjećate pomalo izgubljeno u teretani ili jednostavno želite pojačati svoj trening, privatni trener nije jedino rješenje za održavanje vaše navike. Pročitajte više: Četiri najbolje glazbene aplikacije za spavanje!

Od audiovježbi do personaliziranih rutina, aplikacije za vježbanje nude vam pristup svim vrstama izvora i opcija dizajniranih za to da vas dovedu korak bliže ostvarenju vaših ciljeva. Bez obzira na to jeste li redoviti ili stižete u teretanu prvi put, ove četiri aplikacije mogle bi vam pomoći na vašem fitness putu.

Aplikacije za vježbanje u teretani

FitOn

Jedna od naših najdražih aplikacija! Ako tek počinjete svoje fitness putovanje ili ste više povremeni posjetitelji teretane, razmislite o preuzimanju FitOn aplikacije. Aplikacija je neobvezujuća pa nema pritiska da vježbate prema rasporedu, a i dalje možete sudjelovati u neograničenim treninzima koje vode slavne osobe poput Gabrielle Union i Julianne Hough kad god želite. Možete se uključiti i u razne izazove, a ako se pridružite plaćanju, možete otkriti i mnoštvo raznolikih recepata.

Nike Training Club

Za ovu ste aplikaciju vjerojatno čuli, neovisno o tome jeste li je isprobali. Ako vam je cilj poboljšati izdržljivost ili raditi na snazi ​​gornjeg dijela tijela, Nike Training Club vas pokriva svojom opsežnom kolekcijom vođenih treninga. Uz to, aplikacija također dolazi s alatima za postavljanje ciljeva, stručnim savjetima i podsjetnicima, a sve to kako bi vam pomogli da postignete najbolje što možete. Po novome, sadrže i resurse za izgradnju zdravih navika i vodiče o prehrani. A za dane kada vam se ne da vježbati u teretani, čak možete koristiti Nike Training Club za praćenje treninga kod kuće koji ne zahtijevaju nikakvu opremu. Odlično, zar ne?

CardioCast

Aplikacija je ispunjena stalno rastućom bibliotekom audiovježbi od 20 do 60 minuta koje se objavljuju tjedno, što vam omogućuje da svaku sesiju u teretani pretvorite u studijski sat koji je jednostavan za praćenje. Trenutačno je dostupna samo na Appleu, ali vjerujemo da će se to promijeniti.

Fitbod

Ova aplikacija uči što vam se sviđa, ali vas i motivira. Previše ponavljanja može brzo učiniti rutinu u teretani dosadnom i dovesti do stagnacije, ali s Fitbodom to nikada neće biti problem. Aplikacija vas drži na nogama tako što prati sve vaše nedavne treninge i dosljedno vam daje nove, što znači da ćete uvijek imati nešto drugo čemu ćete se veseliti svaki put kad odete u teretanu.

Pročitajte više: Ove poznate fitness aplikacije nude odlične besplatne programe vježbanja

Foto: Ihor Bulyhin/ iStock/Getty Images Plus via Getty Images