Znamo odgovor na pitanje kako živjeti svjesno, a ne stresno

A možete ga saznati i vi na radionici koja se uskoro održava u Rijeci

by | 27 veljače, 2023
radionica živi svjesno, a ne stresno

Jeste li ikad razmišljali o tome kako doista živjeti svjesno? I da, to znači uz što manje stresa jer to je itekako moguće postići.

Upravo to će biti tema poludnevnog seminara i radionice ŽIVI SVJESNO, A NE STRESNO uz vodstvo Maje Prović koja se održava 8. travnja u Rijeci i nudi konkretne alate i tehnike kako biti, ali i ostati u sadašnjem trenutku.

Maja Prović je motivacijska govornica, trenerica mindfulness vještina i svjesnog razmišljanja. Poduzetnica je s 30 godina korporativne i menadžerske karijere, a danas je samostalna poduzetnica. Četiri puta promijenila je profesiju i dala otkaz sa sigurnog posla u 45. godini života. Tada je započela s procesom samotransformacije svijesti i krenula na put osobne promjene.

Maja je i autorica prvih hrvatskih mindfulness kartica i dvije knjige s mindfulness tematikom te certificirana mind & mindfulness trenerica s bogatim iskustvom i rezultatima.

Seminar i radionica ŽIVI SVJESNO, A NE STRESNO održava se uživo i daje odgovore na pitanja kako prepoznati stresore i zadržati unutarnji mir, razviti odnos sa sobom na višoj mentalno-emocionalnoj razini, ovladati bazičnim tehnikama svjesne prisutnosti, potaknuti sinkronizaciju uma i tijela, razlikovati zdrav od ovisničkog stresa, a donosi i individualni test: razina svjesnosti vs. razina stresa.

Na radionici i seminaru bit će detaljno objašnjeno kako postići i zadržati miran um, koliko plaćamo cijenu stresa, polaznici će naučiti tri vježbe sinkronizacije uma i tijela, tehnike upravljanja mislima te sedam mindful stavova u svakodnevnom životu, kao i dobiti odgovore na konkretne izazove i situacije.

Pročitajte: Jeste li svjesni da ove tri stvari doista mogu utjecati na vaše raspoloženje?

Radni materijali ostaju polaznicima, a svaki sudionik dobiva na poklon coaching s Majom “jedan na jedan”, u trajanju od 45 minuta. Seminar se održava u Rijeci, STEP RI, 8. travnja, od 10 do 14 sati, s pauzom za ručak od 30 minuta.

U današnje vrijeme kad svi živimo užurbano, a mnogi od nas često su pod stresom, u strahu ili bolesni, naučiti živjeti svjesno i biti u sadašnjem trenutku izuzetno je bitno.

Naime, od iznimne je važnosti potaknuti umijeće primjene mindfulness prakse kao najpouzdanijeg načina u prevenciji sagorijevanja, poticanja svjesne prisutnosti te otpornosti na očekivane i neočekivane izazove svakodnevice.

Nakon Rijeke, ove radionice održat će se i u Splitu 22. 4. i u Zagrebu 30. 4. 2023.!

radionica živi svjesno, a ne stresno

Foto: PR, gpointstudio iStock/Getty Images Plus via Getty Images