Za žene iznad 40: pomladite se uz ove 4 chic frizure

by | 2 veljače, 2024
pomlađujuće frizure

Vjerujemo da bez obzira na svoje godine možete nositi frizuru kakva god vam se sviđa, ali ako tražite nešto što će vas pomladiti, donosimo četiri briljantne i jednostavne ideje.

Kad žena napuni 40 godina, zna tko je i nema potrebe ostavljati dojam. Autentična je i želi se dobro osjećati u svojoj koži, bez obzira na trendove. Ta se mudrost odražava i u njezinoj frizuri. Ona može biti elegantna i otmjena, razigrana i odvažna ili vrlo senzualna.

Bilo da želite drastičnu ili tek suptilnu promjenu koja će osvježiti vaše lice, ova su četiri frizerska trika – ukljujuči šišanje ili bojenje kose – nešto o čemu možete razmisliti do svog sljedećeg termina u vašem omiljenom frizerskom salonu.

Pročitajte: Najljepše frizure srednje dužine zahvaljujući kojima ćete izgledati fantastično u samo nekoliko minuta


4 frizure za žene iznad 40.

Tražite li ideju za novi stil frizure, donosimo četiri frizerska trika koji vizualno pomlađuju lice i kosu čine gušćom.

Bob i frizure srednje dužine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the_bob_haircut


Slojevite frizure su u nekim slučajevima fantastične, ali uz jednostavan, ravno ošišan bob i slične frizure srednje dužine, vaša kosa može izgledati gušće i zdravije jer ravna linija na dnu daje iluziju voluminoznosti.

Money Pieces

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Elyse (@imtorielyse)


Money pieces izraz je koji se koristi za opisivanje pramenova kose tik uz lice koji će vizualno pomladiti i osvijetliti vaše lice. Ovi pramenovi mogu biti diskretni i samo nijansu-dvije svjetliji od vaše boje kose ili pak široki i u odvažnoj boji. Najbolje je odabrati nijansu koja nadopunjuje vaš ton kože i boju kose.

“Zavjesa” šiške


“Zavjesa” šiške odličan su odabir za svakoga tko ne želi tradicionalan, kraći tip šiški, ali voli da je lice uokvireno kraćim pramenovima kose. Uparite ih s blago valovitom dugom kosom ili frizurom srednje dužine i svjedočite tome kako oduzimaju godine s vašeg lica.

Pixie


Pixie frizuru krase kratko ošišane strane, dok je gornji dio kose ostavljen nešto duži. Možete se jako lijepo igrati ovim stilom te ga prilagoditi svom obliku lica i teksturi kose. Primjerice, dužem pixieju odlično odgovaraju kovrče ili valovi, a kratkom pixieiju oštri pramenovi. Pixie je također idealna frizura ako imate rijetku kosu i želite da izgleda gušće.

Pročitajte: 3 frizure koje izgledaju bolje u pedesetima nego u dvadesetima

Foto: Instagram @chrisweberhair, @the_bob_haircut, @blond.pixie

Tagovi: