Želite poboljšati svoj ljubavni život? Napravite ovo!

by | 18 svibnja, 2011

Ako niste zadovoljni svojim ljubavnim životom, možda je vrijeme da donesete neke romantične odluke i primijenite neki od ovih deset savjeta, bez obzira na to nalazite li se u vezi ili ne.

 

Izlazak 
Preporučuje se da barem jednom mjesečno sa svojim partnerom izađete na posebno mjesto, na primjer u novi kafić ili restoran, ili vaše omiljeno izletište. To ne mora nužno stajati puno, ali pobrinite se da ugođaj bude poseban. Takvi izlasci, provjereno, u međuljudskim odnosima čine čuda. 
 
Ljubavne poruke 
Napišite ‘volim te’ na komadiću papira i ostavite ga pored njegovog uzglavlja, bez ikakvog posebnog povoda. Lijepo je kada vas podsjete da ste voljeni, čak i običnim danima. 
 
Nove poze 
Osvježite svoj seksualni život, nabavite uzbudljive knjige, isprobajte Kama Sutra tehnike. NIKADA nemojte šutjeti o onome što biste voljeli raditi u krevetu, upoznajte partnera s vašim razmišljanjima i onome što je vama zanimljivo i uzbudljivo, bez ikakvog ustezanja. Šutnja nije zlato. 
 
Novi hobi 
Zajedno se bavite nekim hobijem – uređujte vrt, učite kuhati, plešite, pišite, plivajte, zajedno vozite bicikl. Svaka zajednička aktivnost itekako je dobrodošla. 
 
Album 
Zaboravite na pohranjivanje fotografija na kompjuteru, napravite pravi, staromodni album s vašim partnerom. Zajedno izaberite fotografije koje biste voljeli da vidite u njemu i prisjetite se dragocjenih trenutaka koje ste dijelili. 
 
Putujte 
Svakog vikenda, ili kada vam se god ukaže prilika, pobjegnite iz grada. Posjetite rođake na selu ili prijatelje. I najkraći odmor oplemenjuje.

 

Večere 
Organizirajte druženja kod kuće, napravite večeru za prijatelje i ljude koji su vam dragi. Zajedničko druženje s prijateljima u ugodnoj atmosferi uvijek je dobra ideja. 
 
Češće izlazite 
Ako niste u vezi, češće izlazite. Odlazite i na mjesta na kojima se inače ne bi zabavljali, bitno je da eksperimentirate i otkrivate nove stvari. Izgubiti ne možete, svako je iskustvo dobrodošlo. 
 
Riješite se loših navika 

Pušite? Odreknite se cigareta još danas! Identificirajte i uklonite sve loše navike u svom životu, postanite bolji prijatelj i kolega. Brinite o svom tijelu i duhu, i ne zaboravite  da se smiješite.