Zavirite na snimanje naslovnice “Ljepote&zdravlja” s Ellom Dvornik

by | 30 srpnja, 2022

 

Volimo ju zbog njezine iskrenosti i zato što kod nje nema glume – Ella Dvornik-Pearce svoja je u svakom trenutku, čak i pred milijunskim auditorijem koji ju prati, što kroz medije, a što kroz njezine društvene mreže. Oduvijek se smije ravno u “lice” tabu temama, ponosno ih ruši i time otvara put drugima, a genijalno se nosi i s negativnim komentarima koji ju prate, pa… otkako je prvi put stala pred kamere. Uza sve to, Ella Dvornik je majka te uspješna poslovna žena koja je tijekom godina izgradila svoje poslovno carstvo.

Stoga nam je bilo veliko zadovoljstvo s Ellom provesti jedan dan na snimanju za novu naslovnicu Ljepote&zdravlja, tijekom kojeg smo doznali i to da je Ella iznimno profesionalna. Naime, usprkos iznenađujuće niskoj temperaturi na dan snimanja, Ella je pred fotoaparatom bila poput profesionalnog modela, strpljivo pozirajući dok je vjetar oko nje neumorno vitlao.

Kako nam je bilo na snimanju naslovnice Ljepote&zdravlja za kolovoz te što nam je Ella otkrila o svom ljetu, ljetnoj beauty rutini te treninzima kojima je vrlo predana, otkrijte u videu!

ella dvornik

Video: Lovro Orak
Fotografije: Matea Smolčić Senčar
Stilistica: Ivana Pavić
Make-up: Tena Bašić
Kosa: Vikler i ruž
Lokacija snimanja: Imanje Tomašić

Što vas čeka u novom broju Ljepote&zdravlja, pročitajte ovdje.