Novi broj “Ljepote&zdravlja” je stigao! Otkrijte što donosi izdanje za kolovoz

by | 30 srpnja, 2022
ljepota i zdravlje ella dvornik

Novi broj časopisa Ljepota&zdravlje je stigao – čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama do 30. kolovoza! Uz svaki primjerak novog broja dobivate i poklon – birajte između različitih Catrice proizvoda, o kojima više možete pročitati ovdje.

Nadamo se da ćete novi broj listati u nekoj debeloj hladovini, nadomak mora, te da će vam teme koje smo pripremili dodatno uljepšati vaše dane.

Osim poneke novosti u samom konceptu časopisa, poput segmenta The Woman, koji donosi teme vezane za žene o kojima trebamo pričati, evo još nekih tema koje vas čekaju u novom broju…

ella dvornik

Novi broj Ljepote&zdravlja

#1 Led u službi ljepote

krioterapija

Industrija ljepote sve više oslanja se na moći krioterapije, čija primjena datira još iz 50-ih godina prošlog stoljeća, ali je tijekom vremena značajno evoluirala. U osnovi, krioterapija je korištenje hladnoće u cilju liječenja različitih kožnih bolesti. Predviđa se da će cjelokupno tržište krioterapije do 2030. godine dostići 392 milijuna dolara. Sve o ovoj metodi te preparatima i alatima koji se temelje na efektu krioterapije – pročitajte u novom broju.

 

#2 Summer Beats by Avon

ljepota&zdravlje novi broj

FOTOGRAF: ZVONIMIR FERINA; MAKE-UP: TENA BAŠIĆ; KOSA: KATICA TOPČIĆ; STYLING: MARCELA VRČEK; MODEL: TARA OSMIĆ (TALIA MODEL)

Neopterećeno, radosno, obojeno, svjetlucavo… Ovog ljeta make-up evocira optimizam! Neka ovo budu i vaše beauty smjernice za vruće ljetne dane i noći, a inspiraciju pronađite među make-up lookovima koje smo za vas kreirali u suradnji s Avonom…

 

#3 Moje tijelo, moj izbor

Odluka o prekidu trudnoće za žene koje su je morale donijeti jedna je od najtežih i najtraumatičnijih u životu. Uključuje niz emocionalnih, etičkih i moralnih pitanja, no takva odluka, koja se tiče vlastitog tijela, prije svega mora ostati osobna odluka. Svaka od nas mora imati slobodu izbora, pravo da je donese iz vlastitih razloga, koji god oni bili. Ne moramo se, ako to ne želimo, opravdavati ili objašnjavati nikome – osim samoj sebi. U Hrvatskoj je pobačaj zajamčen zakonskim okvirom, no događanja posljednjih mjeseci, a posebno slučaj Mirele Čavajde, pa i zabrana pobačaja u nekim država SAD-a, potaknula nas je na razmišljanje: Što to znači za žene u Hrvatskoj? Mogu li biti i jesu li i naša prava u opasnosti?

 

#4 Možete li promijeniti svoju ličnost (tek tako)?

Ekstrovertirani ljudi sretniji su i zdraviji od introvertiranih, pokazuju znanstvena istraživanja. Zapitali smo se mogu li, ipak, oni “zatvoreni” steći prednost ili se barem izjednačiti? I koliko stvarno možemo utjecati na ključne osobine svoje ličnosti?

 

#5 Moje ljeto

Upitali smo četiri poznate dame što je njihov izbor kad je o ljetovanju riječ – Ana Maras Harmander, Lana Puljić, Vanna Bojović i Sandra Petrač detaljno su nam prenijele svoja nezaboravna iskustva. Sigurni smo da će vas inspirirati!

 

Naslovnica: Matea Smolčić Senčar
Stilistica: Ivana Pavić
Make-up: Tena Bašić
Kosa: Vikler i ruž
Lokacija snimanja: Imanje Tomašić

Foto: Arhiva časopisa Ljepota&zdravlje