Začinite vezu na daljinu ovim savjetima!

by | 14 svibnja, 2021
veza, savjeti

Ako se spletom slučajnih (ili namjernih) okolnosti upravo vama dogodilo da morate održavati ljubav na daljinu, ne očajavajte! Uz današnju tehnologiju moguće je zaista sve, mada naravno, teško da će išta zamijeniti fizičku blizinu.

Rachel Wright, M.A., LMFT, psihoterapeutica i stručnjakinja za brak za veze ističe da su seks i intimnost apsolutno ostvarivi i za partnere koji nisu fizički zajedno. Naravno da to izgleda drugačije, ali nije nemoguće. Seks i intimni odnosi jedna su od najbitnijih stavaka svake veze koju je važno održavati i raditi na njima. Bez toga, stvari počinju ići u drugom smjeru i teško ih je vratiti. (Pročitajte: Zašto morate biti iskreni s partnerom ako vam nešto ne odgovara i ako želite promjene u seksu)

Kako začiniti vezu na daljinu?

Seksi poruke

Kroz seksi poruke osvrnite se na neke vaše zajedničke trenutke u kojima ste posebno uživali. Spomenite točne detalje na to što mislite, što vas je napalilo i što biste željeli. Ne ustručavajte se biti slobodni i otvoreni – to svakoga pali, vjerujte. Certificirana seksualna stručnjakinja Gigi Engle kaže da je upravo prisjećanje na prošlo zajedničko seksualno iskustvo sjajan način za početak ovakvih vrsta razgovora.

„Phone sex“

Seksi razgovori dodatno će pojačati svaku emociju jer su zvuk i riječi te koje privlače. Pokušajte bez srama i ustručavanja govoriti o tome što volite jedno na drugome, što biste si radili i kako. Malo po malo to će vas dovesti do pravih fantazija koje tada možete reći jedno drugome.

Isprobajte video seks

Iako zvuči kao nešto što nikada ne biste napravili, ponekad strast i želja dovedu upravo do toga. Ako svom partneru bezuvjetno vjerujete, nema razloga da, ako se oboje slažete, ne isprobate i čari video seksa. (Pročitajte: 5 aplikacija pomoću kojih ćete začiniti seksualni život i dobro se zabaviti)

FOTO: Andrea Piacquadio/Pexels