5 aplikacija pomoću kojih ćete začiniti seksualni život i dobro se zabaviti

by | 1 veljače, 2021
aplikacije

Naš način života itekako utječe na naš libido. Seksualne želje mogu se promijeniti zbog stresa, ubrzanog načina života, previše posla, ali i trenutačne situacije koju nam je donijela pandemija.

Ako ste s partnerom uživali u putovanjima, raznim aktivnostima, odlascima na večere i u omiljene kafiće, vaš se život u posljednjih nekoliko mjeseci uvelike promijenio. Sve to može utjecati i na vaš seksualni život te potrebe. No bez obzira na to što je uzrok promjena u vašem intimnom odnosu, morate znati da postoje rješenja za nizak libido. Ono što stručnjaci i terapeuti koji su specijalizirani za ljubavne odnose uvijek naglašavaju jest činjenica da se ponovnim zbližavanjem i druženjem rađa i želja za seksom. Ako vam je ovih dana teško pronaći zajedničke aktivnosti, u nastavku vam donosimo pet aplikacija koje će začiniti vaš seksualni život te vas dobro zabaviti. (Pročitajte: 3 pitanja za osobe koje smatraju da nedovoljno imaju seksualne odnose)

We Should Try It – Spicer

Aplikacija u kojoj se krije više od 12 tisuća pitanja na tri različite razine. Ovaj online “leksikon” za parove pomoći će vam otkriti međusobne fantazije. Zanimljivo je to što ovu aplikaciju morate instalirati oboje te odgovarati na pitanja, koja neće biti otkrivena drugoj strani ako oboje na neko pitanje odgovorite istim odgovorom. Kad se “matchate”, dobijete za zadatak odraditi ono što se krilo u pitanju.

Pillow.io

Ova se aplikacija sastoji se od 35 mindful, razigranih i erotskih praksi vezanih uz fizičku i psihičku intimnost. Stvorena je za parove koji se ponovno žele povezati i to na višoj razini. Potaknut će vas na kreativnost, opuštanje, komunikaciju, izgradnju samopouzdanja te na isprobavanje novih stvari.

Desire

Desire je aplikacija koja je odlična za dugogodišnje, ali i novopečene parove, koja će potaknuti vas i vašu voljenu osobu na kreativnost kada su u pitanju intimnost i romantika. Otkrit ćete zabavan način za začinjavanje seksualnog života uz igru “istine i izazova”, dnevne kvizove putem kojih ćete upoznati i otkriti međusobne želje te uz dnevnik za parove u koji ćete moći “spremiti” sve lijepe trenutke i uspomene.

Dipsea

Dipsea je stvorena za sve one koji vole nešto drukčije predigre i za sve parove kojima je zvuk bitan dio odnosa i intimnosti. Ova aplikacija sadrži 400 erotskih audio priča koje će potaknuti vašu maštu. Možete birati između pet i 20 minuta dugih priča, koje su pogodne za heteroseksualce, ali i LGBTIQ zajednicu.

Coral

Coral je aplikacija napravljena za tri stvari: izvlačenje dosade iz spavaće sobe, povećavanje seksualne želje te performansa u krevetu. Posebna je zbog toga što ima uporište u znanosti jer su na njoj radili stručnjaci iz oblasti seksualnog zdravlja i seksualne edukacije. Kroz priče i praktične vježbe, dovest ćete seks i intimnost na posve novu razinu.

Foto: wevibe/Unsplash