Za vikend svratite u predivni dnevni boravak na rijeci u okolici Zagreba

by | 10 lipnja, 2021

U moru genijalnih projekata koji se na kopnu događaju tijekom ljeta, niknuo je još jedan u koji smo se zaljubili na prvi pogled.

Riječ je o Dnevnom boravku na rijeci – programu koji djeluje na tri lokacije po Karlovačkoj županiji – Mrežnici, Kupi i Karlovcu, te okuplja odličnu atmosferu, dobru hranu, zabavni sadržaj i pregršt smijeha na jednome mjestu. (Pročitajte: Festivali koje morate posjetiti ovog ljeta)

“Dnevni boravak se u kućanstvu smatra glavnom prostorijom: to je mjesto zabave, smijeha, toplih obiteljskih i prijateljskih trenutaka. Za vrijeme pandemije COVID-19 virusa upravo je taj prostor bio središnje mjesto druženja svake obitelji. Ideja manifestacije je preseliti duh dnevnog boravka na otvoreno, u prirodu i pružiti posjetiteljima ono što im je najviše nedostajalo – kulturni i zabavni sadržaj te odgovoran socijalni kontakt s drugima. Za provedbu projekta odabrane su tri lokacije: prostor uz rijeku Mrežnicu u Donjem Zvečaju, po prvi puta prostor uz rijeku Kupu u gradu Ozlju u podnožju slapa na kojem je izgrađena najstarija kontinentalna hidroelektrana Ozalj “Munjara” i u Karlovcu u sklopu Zvjezdanog ljeta tijekom srpnja”, stoji na njihovim službenim stranicama manifestacije.

Na svakoj lokaciji gdje se održava manifestacija, možete uživati u drugačijem sadržaju, pa dok na Mrežnici možete guštati u gastro sadržaju (imaju i veganske burgere), na Kupi izložbe, kreativne radionice i gastro vikendi s degustacijom lokalnih OPG-ova i vinara, a u Karlovcu uz sve navedeno možete vidjeti i predstave i plesne performanse.

Radno vrijeme pogledajte na njihovim stranicama.