Stinice koje možemo početi prakticirati svakodnevno, a utjecat će na “topljenje” kilograma

by | 10 ožujka, 2020

Želite izgubiti nekoliko kilograma, ali brojka na vagi se ne mijenja? Donosimo vam nekoliko ideja s kojima će se kilogrami sami od sebe početi topiti, iako ćete imati osjećaj da ništa ne radite.

Mnogi od nas svakodnevno se bore s nakupljenim kilogramima, idu na dijetu i vježbaju, ali svejedno ne vide rezultate na vagi. Moguće je da se niste riješili nekih prehrambenih navika koje vam dodaju kilograme, a da toga niste niti svjesni, ili trebate dodati neke namirnice koje će raditi suprotno – topiti kilograme. 

Dvije čaše vode

Prije doručka prvo popijte dvije čaše mlake vode, a dobro je dodati i malo limuna i meda. Time ćete potaknuti svoj metabolizam da brže radi i da se kilogrami brže tope. 

Crna kava

Iako možda ni ne idete za time, ako svaki dan pijete kavu s mlijekom i šećerom to vas sigurno može stopirati u cilju da izgubite nekoliko kilograma. Probajte kavu piti bez tih dodataka, jednostavna crna kava najbolja je za dijetu. 

Tost

Umjesto onih debelih sendviča koji sadrže dvije ogromne šnite kruha, maknite gornju šnitu te ćete tako dobiti lakši tost. Na šnitu kruha stavite kuhano jaje, rajčice i salatu i dobit ćete zdravi tost, umjesto glomaznih sendviča. 

Crni čaj

Kineski crni čaj sadrži katehin, odnosno sastojak koji pomaže u poticanju gubitka kilograma povećavajući sposobnost vašega tijela da razgrađuje sve masti. Počnite unositi u svoj organizam crni čaj te ćete sigurno vrlo brzo vidjeti rezultate. 

Zobena kaša

Zobena kaša jedan je od najzravijih izbora za doručak, a ako je jedete svakoga dana, morate brzo mršaviti. Najbolje ju je napraviti dan prije, a dodati možete doslovno svako voće kojega se sjetite. Na kraju krajeva, puno bolji izbor od krafni i kroasana.

IZVOR: NOVILIST.HR