Ugledna poliklinika s 25 godina dugom tradicijom dobila je svoju zagrebačku adresu

by | 13 ožujka, 2023
došen

U Zagrebu se početkom ožujka 2023. otvorila podružnica Poliklinike Došen iz Karlovca. Riječ je o ustanovi s dugogodišnjim iskustvom u privatnom zdravstvu koja od 1998. godine nudi zdravstvene usluge iz podučja kardiologije, interne medicine, psihijatrije, radiologije, a odnedavno i dermatologije.

“Nakon 25 godina poslovanja i s više od 21 000 zadovoljnih pacijenata, potaknuti poglavito njihovim upitima, ali i razgovorom s kolegama, počeli smo razmišljati o širenju na područje grada Zagreba. Ove godine odlučili smo se na taj projekt i u novosagrađenom kompleksu Kvart Heinzelova-Darwinova na više od 170 m2 uredili smo podružnicu te je opremili najsuvremenijom dijagnostičkom opremom”, izjavio je dr. Dubravko Došen, osnivač Poliklinike Došen.

poliklinika Došen

Dubravko Došen, kardiolog

Novootvorena podružnica Poliklinike Došen nalazi se u Darwinovoj ulici u Zagrebu i u njoj će klijenti moći obaviti mnoge specijalističke i dijagnostičke preglede. Uz usluge interne medicine, kardiologije, ultrazvučne dijagnostike i dermatologije koje su do sada bile dostupne u Karlovcu, u Zagrebu su dostupni još i pregledi i dijagnostički postupci iz područja ginekologije, neurologije i endokrinologije, kao i sistematski pregledi i nutricionističko savjetovanje.

Denis Došen, kardiolog; Dubravko Došen kardiolog; Dejan Došen, kardiolog

“Shvaćajući važnost prevencije bolesti i sveobuhvatnog sagledavanja bolesnika, proširili smo djelovanje za još četiri područja i dogovorili suradnju s vrhunskim stručnjacima iz KBC Zagreb i KB Merkur koji će u Poliklinici raditi kao vanjski suradnici i sudjelovati na konzilijima za rješavanje kompleksnih problema naših pacijenata. Tako zahvaljujući stručnjacima i modernoj dijagnostičkoj opremi nastavljamo pružati zdravstvenu uslugu najvišeg standarda i u Zagrebu”, rekao je dr. Došen.

Treba naglasiti da povodom otvorenja Poliklinika Došen u Zagrebu kroz ožujak na sve usluge nudi 20 % popusta.

Danijel Bursać, ginekolog

Dejan Došen, kardiolog

Denis Došen, kardiolog

Foto: PR