Trikovi: Zamotajte božićni poklon na moderan način

by | 20 prosinca, 2011

Dok su neki od vas većinu poklona već nabavili, mnoge tek čeka obilazak trgovina i smišljanje originalnih poklona. Za vas koji ste se već pobrinuli za božićne darove donosimo nekoliko zgodnih ideja kako ih zamotate.

 Ako ste i sami jedna od onih duša koju nevjerojatno veseli otvaranje poklona i volite se igrati zamotavanja – ovi kratki tutorijali su baš za vas! Svi uvijek vole vidjeti šarene poklone ukrašene mašnicama, šljokicama i zamotane u šarene papire. 

Prvi prijedlog je da poklon omotate u klasičan bež papir i tek nakon zamotavanja krenete s ukrašavanjem. U trgovinama sa materijalima pronaći ćete šarene trake, kao i elegantne trake od čipke i baršun. Poklon zavežite sa puno šarenih trakica i razveselite dragu osobu šarenim paketićem.

Poklon uvijek možete zamotate u neki zgodan papir i naknadno ga ukrasiti mašnama i trakama u zlatnoj i srebrnoj boji koje će dati elegantan prizvuk. Jedna od ideja je da napravite veliku mašnu od ukrasnih traka, a druga je uz samu mašnu poklon dodatno okitite bijelim perjem.

Za kraj ostala je kombinacija perja i šarenih traka – simpatičan omot koji će obožavati bohemske princeze.

Razveselite dragu osobu!

Tagovi: