U netaknutoj šumi u blizini Rastoka smjestio se najposebniji resort u Hrvatskoj

by | 18 ožujka, 2024
tree elements smještaj za odmor

Jeste li već čuli za Tree Elements resort? Riječ je o održivom utočištu gdje se putovanje susreće s ekološkom i društvenom sviješću. Tree Elements se nalazi u netaknutoj šumi u blizini Rastoka te nudi putnicima idiličan bijeg u prirodu. Rijeka Korana udaljena je pet minuta hoda, a samo 30 minuta vožnje dijeli vas od prelijepog Nacionalnog parka Plitvička jezera.  

Smještaj koji se besprijekorno stapa s okolišem, uključuje tri kućice na drvetu, glavnu kuću Ether i šarmantnu seosku kućicu. Svaki prostor priča priču o elementima Zemlje, Vjetra, Vode i Vatre, a resort ukupno može primiti 18 gostiju. Značajke održivosti uključuju dizalice topline, skupljanje kišnice, bio jame za gospodarenje otpadom i organski vrt. Svi proizvodi dolaze od lokalnih proizvođača ili njihovog vrta s naglaskom na politiku “nula otpada”. 

tree elements smještaj za odmor

tree elements smještaj za odmor

Tree Elements kućice na drvetu

Dodatna zanimljivost koju Tree Elements nudi jest organizacija retreata gdje se vaši sudionici mogu opustiti, pronaći mir i regenerirati se kroz prakticiranje joge, meditacije ili neke druge prakse koje se održavaju u tišini šume ili u prostranoj glavnoj kući Ether.

Za one koji su inspirirani muzom prirode, Tree Elements pruža savršenu pozadinu za stvaranje, bilo da se radi o umjetničkim, pisanim ili zadanim radionicama.

U ovom resortu uživat će i oni koji više vole aktivni odmor pa tako mogu imati svoj vlastiti prostor za vježbanje, brojne staze za planinarenje i šetnju, mogu isprobati kajakarenje i biciklirati po predivnoj okolici. Još jedna posebnost Tree Elementsa jest i amfiteatar u kojem se mogu organizirati razne kazališne predstave, ali i koncerti.  

Rezervirajte svoj boravak https://www.tree-elements.co/book 

Dodatne informacije pronađite na:

instagram.com/tree.elements

www.facebook.com/treelements

Foto: PR