Kako se nosite s prekidom otkriva i vaš horoskopski znak

by | 7 svibnja, 2020

Većina nas bila je u vezi koja je završila prekidom i morate priznati da je oporavak prilično težak, katkad i dug proces. Cosmopolitan je napravio kratku listu kako se koji horoskopski znak nosi s prekidom.

Ovan

Nastavljate dalje brže od većine. Vaša riječ mora biti posljednja, želite dati do znanja vašem, sada već bivšem partneru, što gubi. Kad im kažete sve što vam leži na duši, spremni ste ih pustiti.

Bik

Vi mrzite promjene pa će vam oporavak nakon prekida najvjerojatnije teško pasti. Prestat ćete govoriti o njima kada nađete novu simpatiju ili uđete u zanimljivi flert chat na Tinderu. Ova distrakcija će vam pomoći jer ćete svu svoju pažnju umjesto na bivše prebaciti na novi ljubavni interes.

Blizanci

Vašim prijateljima trebat će mala stanka od analiziranja prekida. Tjednima ćete raspravljati o svakom detalju vaše veze i prekida na grupnom chatu, ali to je samo dio vašeg procesa zacjeljenja.

Rak

Kako je Rak vodeni znak, u njegovoj prirodi je da se emocije stalno kreću, poput oceanskih plima. Ovo znači da ćete, nakon nekoliko dana provedenih u sobi, početi izlaziti sa svojim društvom. Vaše srce mora nastaviti dalje.

Lav

Shopping terapija je vaš prijatelj. Možda ćete potrošiti malo više novca, ali sve u cilju bržeg zacjeljenja. Kupite sebi luksuzan poklon kako bi zaliječili svoje srce. Zaslužujete poklon od svog najvećeg obožavatelja – sebe.

Vaga

Vi ne gubite vrijeme osjećajući bol jer nastavljate dalje jako brzo. Vjerojatno već imate zamjenu koja će vam služiti kao netko pomoću koga ćete preboljeti prekid. Bilo bi dobro da prvo utvrdite da vam se na neki način doista sviđa nova osoba s kojom krećete u avanturu.

Škorpion

Jako ste emotivni pa je za vas razgovor najbolja terapija. On vam može pomoći da razumijete gdje je sve krenulo naopako u vašoj vezi. Uskoro ćete ponovno početi zabavljati se s nekom novom, boljom verzijom vaše bivše ljubavi.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka ne razmišljaju dugo o prošlosti zato brže prebolijevaju prekide. Oni nakon prekida nastavljaju dalje i ne gledaju natrag. Slobodno eksperimentirajte, isprobajte nove hobije, putujte i upoznajte nove ljude.

Jarac

Nakon prekida, potrebno je napraviti pauzu od dejtanja i fokusirati se isključivo na sebe. Kako bi smetnuli misli o prekidu s uma, fokusirajte se na karijeru. Kada dobijete unaprjeđenje, moći ćete zahvaliti svom bivšem.

Vodenjak

Kad veza završi, za vas je to konačno. Blokirat ćete svog bivšeg na društvenim medijima, u telefonu i u životu. Nećete dopustiti sebi da ikada ponovno pomislite na njih. Vrlo je moguće da ćete se, ako ih vidite, praviti da ih ne poznajete.

Ribe

Kad ste u nedoumici, okrećete se mističnoj strani. To znači da ćete otići da vam izrade natalnu kartu, da vam otvore tarot karte kako bi konačno razumjeli prošlost i budućnost. Saznanje da ćete ponovno pronaći ljubav dat će vam određenu dozu samopouzdanja da možete nastaviti s novom simpatijom.

IZVOR: INDEX.HR

Foto: Unsplash

Tagovi: