TikTok je poludio za ovim tajicama s Amazona. U čemu je tajna?

by | 20 siječnja, 2021
#amazonleggings

Viralne tajice obećavaju “push up” efekt za stražnjicu.

Otprilike 18 tisuća ocjena 5 (od ukupno 27 154 ocjena) i 78 milijuna pregleda hashtaga #amazonleggings na TikToku vjerno opisuje zvjezdani status koje su dosegnule “bubble butt” tajice s Amazona.

Riječ je o SEASUM ženskim tajicama visokog struka koje, ako je suditi prema službenom opisu na Amazonu, “smanjuju” trbuh, naglašavaju stražnjicu i daju joj svojevrsni “push up”, prikrivaju celulit i oblikuju bedra. Ne ulazeći u domenu ispravnosti ovih opisa, ali i evidentnih težnji današnjeg doba, činjenica je da je ovaj opis nagovorio nebrojene žene na kupnju. Rezultat je “more” videa i objava na društvenim mrežama koje očigledno potvrđuju zadovoljstvo vlasnica tajica i potpiruju vatru njihove popularnosti. (Pročitajte: Pronašli smo najljepše tajice za fitness, jogu i pilates na sniženju)

#amazonleggings

SEASUM Women’s High Waist Yoga Pants in Purple

Pitate li se u čemu je tajna i kako je moguć taj “push up” efekt, odgovor leži u naboranom dijelu materijala malo ispod trtice, odnosno u strateški pozicioniranim šavovima koji naglašavaju guzove. Visoki struk potpomaže ovom efektu, baš kao i rastezljiv materijal, a svemu svjedoče i viralne TikTok snimke koje pokazuju da tajice doista ispunjavaju ono što obećavaju. (Pročitajte: Kako izgleda menstrualna odjeća za trening? Ovaj brend ima stylish odgovor)

Sudeći prema recenzijama, udobne su i prikladne za treninge, a naborani se dio materijala ne vidi kad su tajice odjevene. Također, čini se da nije bitno ni radite li čučnjeve svakodnevno ili vas priroda nije nagradila s naglašenom “pozadinom”, što je svakako plus. O ovim Amazon tajicama pričaju brojne influencerice, uključujući i fitness zvijezde poput Tracy Anderson, snimaju se videa reakcije “snažnijih” polovica, te se generalno čini da im popularnost ne jenjava ni u novoj, 2021. godini.

amazon tajice

SEASUM Women’s High Waist Yoga Pants in Blue

Tajice inače dolaze u cijelom dijapazonu boja, od crnih pa sve do neonski žutih, dok se cijena kreće od $12.99 do $29.99.

Foto: Nikolas_jkd/Getty Images via Guliver, Amazon