Omiljena zagrebačka trenerica ima novi izazov koji će vam se zasigurno svidjeti!

by | 31 srpnja, 2023
Suzana Moj trener izazov vijača

Suzana Štimac, poznata kao Suzana Moj Trener, postala je pravi fitness fenomen s prepoznatljivim pristupom koji je osvojio srca mnogih žena. 

Dakako, ne samo u Zagrebu nego i šire.

Njezin novi, iščekivani program, obećava donijeti osvježenje i rezultate koje će s oduševljenjem prihvatiti baš sve žene! Radi se o novom izazovu za koji vam je potrebna jedino vijača, i upravo zato nosi naziv SMT Rope.

Pročitajte u nastavku o čemu se točno radi i kako se pridružiti.

Trening s vijačom

SMT trening s vijačom dovest će vas u formu na zabavan način, a traje samo 20 minuta. Posebnu promjenu brzo ćete osjetiti i vidjeti u struku, koji će biti za nekoliko centimetara uži.

SMT Rope obuhvaća sveukupno 20 treninga s vijačom u trajanju od 20 minuta.  Oni su unaprijed snimljeni kako biste imali mogućnost odraditi ih kad i gdje god vam odgovara.

Uz izazov s vijačom dolazi klasični ili vegetarijanski menu, ovisno o vašim prehrambenim navikama, uz koje će rezultati doći još brže. Osim što ćete i ovim SMT izazovom zategnuti cijelo tijelo, posebnu promjenu primijetit ćete u struku, koji će biti za nekoliko centimetara uži nakon što odradite sve treninge.

20 treninga – 20 minuta – 20 eura! Zvuči super, zar ne?

Pročitajte: Trening 3-2-8: morate isprobati ovaj hit TikTok trend sa samo tri pravila 

Treninge imate na raspolaganju do 15. 9. 2023.

Suzana Moj Trener izazovi

Osim novog treninga s vijačom, možete se priključiti i SMT Summer Izazovu i vježbati cijelo ljeto (ili ostatak ljeta koji je još ostao ispred vas) bez obzira na to gdje se nalazili.

Dakle, još nije kasno za bikini tijelo ako vježbate uz SMT.

Ovaj ljetni izazov sadrži 15 treninga po 15 minuta bez skakanja, a svaki uključuje rekvizite koje već imate kod kuće pa nećete imati dodatnih troškova. Papirnati ručnici, stolice i boca vode su sve što vam je potrebno da najtoplije doba godine dočekate u što boljoj formi, ali i da budete aktivni cijelo ljeto bez obzira na to gdje se nalazite.

Summer izazov je uspješno testiran na Suzaninim najvjernijim vježbačima, a svaki trening obuhvaća vježbe za cijelo tijelo s naglaskom na definirani trbuh i čvrste noge te stražnjicu.

U cijenu od 20 eura uključen je jednostavan i ukusan vegetarijanski menu od 1500 kalorija, a prvi rezultati dokazano dolaze u samo 14 dana.

Pročitajte: Eco-friendly vježbe s kojima možete započeti već danas 

Foto: Instagram, naslovna: @suzanamojtrener