Što on misli o vama kada sazna s koliko njih ste spavali

by | 12 veljače, 2016

Kada otkrijete broj svojih seksualnih partnera novom muškracu s kojim ste u vezi, kakvu reakciju očekujete? Je li to bitno, i što on misli o tome? Evo odgovora na to pitanje.

ThinkstockPhotos-86505415

VAŠ BROJ: 1-8
Ako ste u kasnim dvadesetima, a vaša brojka je od jedan do osam, on će vjerojatno biti zbunjen i oprezan. Ako ste malo mlađi, on će vjerojatno pretpostaviti da ste imali niz dugoročnih veza. Poneku pogrešku u krevetu će vam oprostiti, a na vas će gledati kao ženu koju bi mogao oženiti.

VAŠ BROJ: 9-15
Vjerojatno ste imali nekoliko veza za jednu noć, neke kratkoročne i neke dugoročne. To je prva stvar koju će pomisliti. Za moderne žene, sve do 15 ne bi trebalo biti iznenađenje. Ako je vaš dečko iznenađen, to je vjerojatno zato što je njegov broj znatno manji pa isto očekuje od vas. Muškarac koji je šokiran ovim brojem svojom reakcijom otkrio je više o sebi nego žena koja mu je taj broj rekla.

VAŠ BROJ: 16 -30
Ovdje godine postaju bitan faktor. Ako ste u dvadesetim godinama i spavali ste s dvadesetak partnera, to muškarcima govori nešto drugo nego kada čuje da je žena u tridesetima spavala sa toliko muškaraca. Ako ste u ranim dvadesetima i spavali ste s ovim brojem muškaraca, lako se može dogoditi da uslijede neke pitanja i podizanje obrva kada izgovorite taj broj.

VAŠ BROJ: 31- 50
Ako ste u ovom opsegu, to govori da ste na putu da pronađete onog pravog poljubili i neke žabe. Ne biste se trebali sramiti toga. I oni su. I to je OK.

VAŠ BROJ: 51 – više
Vi ste iskusna žena. Nekim muškarcima se neće svidjeti ta brojka, najčešće zato što u glavi već imaju broj koji bi htjeli čuti, ali s druge strane, nekima će biti drago što se znate opustiti i uživati u životu. Ako naletite na ove prve, najbolje bi bilo da se jako rano izvučete iz takvog odnosa, posebno ako ste zainteresirani za nešto više, jer lako se može dogoditi da to postane tema svake svađe.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock