Što nam donosi sezona Vage 2021.?

by | 20 rujna, 2021
sezona Vage 2021

Sezona Vage 2021. stiže nam 23. rujna, a evo i što nam ona donosi…

Ako ste rođeni u periodu između 23. rujna i 22. listopada, čestitamo: to znači da ste u horoskopskom znaku Vaga (a to ste vjerojatno već i znali!). Ovaj romantičan i diplomatski znak isijava lijepom energijom i uvijek žudi za jednim – balansom i pravdom.

Bilo da ste vi Vaga, vaš partner rođen je u ovom znaku, ili jednostavno želite naučiti više o ovom znaku Zodijaka, jedno je sigurno: pristiže nam sezona Vage. A što ona donosi, otkrivamo u nastavku. (Pročitajte: Horoskopski znak koji će imati najviše sreće i energije za velike promjene u 2021.) 

Sezona Vage 2021.

Vaga je predstavljena kao simbol s vagom, što ilustrira njihovu prirodnu sposobnost da izvažu obje strane i stvore harmoniju suprotnih energija. Također, prati ih glas da su neodlučni. Njima vlada romantična Venera, što ima smisla kada razmislimo o tome što Vage žele na polju ljubavi. Kao jedan od kardinalnih znakova, Vage su orijentirane ka društvu i lako sklapaju prijateljstva.

Upravo nam energija ovog znaka Zodijaka krajem rujna i većim dijelom listopada donosi društveniju i dinamičniju energiju. Težit ćemo harmoniji i bit ćemo miroljubiviji. Željet ćemo pravdu pod svaku cijenu. Pripazite da na tom putu ne stanete nekome bitnom “na žulj“.

Kad je ljubav u pitanju ovog mjeseca, bit ćemo šarmantniji više nego ikada. I plijenit ćemo pozornost posebnom energijom gdje god da se pojavimo. Ovaj mjesec je doista mjesec ljubavi za gotovo svaki znak Zodijaka. Ovog mjeseca ljubav i društveni život bit će nam na prvome mjestu.

Prizemnost Vage će nas umiriti i prizemljiti. Dobro nam došla, sezono Vage!

(Pročitajte: Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak)

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: Anastasiia Zvonary/iStock via Getty Images Plus