Što kažete na audiosadržaje erotskih priča?

Sve veći porast bilježe seksualne i wellness priče na audiosadržajima

by | 20 svibnja, 2021
audio

Uz klasične erotske filmove, sve više raste potražnja za zvučnom pornografijom, to jest wellness i seksualnim sadržajima temeljima na audio-sadržaju. Sve to djelomično je svojedobno pokrenula i pandemija virusa COVID-19 te lockdown, čime je intenzivirana želja za sadržajima ovakvog tipa.

U audiosadržajima možete pronaći puno toga – od vodiča za masturbaciju od vrućih originalnih priča. A evo i prijedloga gdje sve to slušati…

Audio erotski sadržaji

Dipsea
Sadrži kombinaciju originalnih audio priča i wellness sadržaja namijenjenih povezivanju s vašom seksualnošću i željama. Kratke zvučne priče temelje se na karakteru i emocijama, a kod njih možete pronaći i erotske vježbe i upute.

SmileMakers
Ovdje možete čuti seksualne maštarije koje su poslale same čitateljice, a neke od priča pretvorene su u audio-isječke koje možete slušati besplatno. Zanimljive, napete i uzbudljive priče – svakako ih poslušajte.

Quinn
Quinn je zabavna audio stranica u kojoj korisnici mogu prenijeti vlastite isječke kao što su ispričane scene, zvukovi samozadovoljavanja ili seksa s partnerom (koji na to pristane).

Emjoy
Intimna aplikacija koja više naginju wellnessu te pruža vođene audio prakse i ugodne meditacije te erotske priče. Ovo je prava aplikacija ako traže pristup koji će vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim željama i seksualnošću.

(Pročitajte: Tehnika masturbacije koja će vam pomoći da bolje spavate)

FOTO: Andrea Piacquadio/Pexels