Stigla je sezona Blizanaca. Kako će utjecati na nas?

by | 21 svibnja, 2022
sezona blizanaca

Sezona Blizanaca stigla nam je 20. svibnja, a što nam ovaj period priprema, otkrivamo vam u nastavku.

Nakon što smo iza sebe ostavili sezonu Bika, kad smo upijali posljednje dane odmora i mira, naš društveni kalendar polako se puni Suncem koje je ušlo u znak Blizanaca.

Sezona Blizanaca podsjeća nas na to da je konekcija ključna i da nas radoznalost često nagrađuje. Energija Blizanaca ubrzava nas te postajemo društveniji. A što nas još sve očekuje do 20. lipnja i početka sezone Raka?

Sezona Blizanaca

Kao što smo već naveli, sezona ovog znaka počinje 20. svibnja i traje do 20. lipnja. Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije. Tijekom ovog perioda bit ćemo društveniji, pričljiviji i željet ćemo više društvenih interakcija. Isto tako, imat ćemo pojačanu želju za znanjem, učenjem i razmjenom informacija.

Blizanci su promjenjiv znak, otvoreni su i prilagodljivi. Upravo će nas njihova sezona natjerati na to da budemo otvoreniji. U ovom periodu također očekujte i neke “goste“ iz prošlosti. Najčešće, na našu sreću, u pitanju je ponovni susret sa starim prijateljima. Pročitajte: Najbolji hobi za svaki horoskopski znak

U ovom periodu također Merkur ide svojim retrogradnim hodom upravo u znaku Blizanaca. Može doći do pogrešne razmjene ideja, dezinformacija i problema s tehnologijom. Isto tako, 20. svibnja mladi Mjesec ušao je u znak Blizanaca, što donosi generalnu konfuziju. Zato je savjet da u ovom periodu budete strpljiviji.

Ove sezone očekuje nas puno zabave, flerta i zanimljivih ljubavnih susreta. Sezona Blizanaca započet će burno i zbog konjukcije Merkura i Sunca. U ovom periodu, veće su šanse da se naše želje i snovi ostvare. Vježbajte mindfulness i manifestaciju u ovom periodu.

Za kraj, opći savjet jest taj da prigrlite ovaj zabavni period i da se prepustite. Isto tako, pazite što pred kime pričate i budite strpljivi. Sve ostalo će, naposljetku, doći na svoje.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za svibanj: Što nam spremaju zvijezde?

 

Tekst: lepotaizdravlje.rs

Foto: Maria Voronovich/iStock/Getty Images Plus