Mjesečni horoskop za svibanj: Što nam spremaju zvijezde?

by | 2 svibnja, 2022
horoskop svibanj

Mjesečni horoskop za svibanj Rakovima donosi borbenost na poslovnom planu, dok Vodenjaci razmišljaju o promjeni radnog mjesta.

Mjesečni horoskop za svibanj 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, svibanj će za vaš horoskopski znak biti vrlo dinamičan s obzirom na to da ćete se snažno zalagati za svoja uvjerenja, od kojih nećete odustajati, a usput, učinit ćete sve da nametnete svoj sustav vrijednosti. Također, ovo je period u kojem ćete biti orijentirani na financije, kroz ulaganja ali i kroz troškove, a sve to kulminira tijekom sredine mjeseca, što će izazvati zadovoljstvo, ali i malu dozu zabrinutosti, koja je prolaznog karaktera. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s voljenom osobom je stabilan jer je planet harmonije u vašem znaku. Međutim, povremeno se javljaju sukobi i to izazvani s vaše strane, a razlog je nedostatak razumijevanja i tolernacije. Ako ste slobodni, ovo je period u kojem plijenite svojom pojavom i zahvaljujući posebnom šarmu, vi imate priliku promijeniti svoj emotivni status. Na polju zdravlja, povedite računa o načinu prehrane, a san može biti narušen.

Bik

Dragi Bikovi, ulazite u novu životnu fazu, baš u ovom mjesecu. Eklipse su u vašem znaku – jedna se dogodila krajem travnja, a druga se odvija 16. svibnja. Tijekom ovog perioda mnogi pripadnici vašeg znaka započinju važne poslovne projekte, pronalaze posao ili rade promjene na svim poljima. Druga polovica mjeseca može donijeti probleme s platnim prometom, kašnjenje određenih financijskih sredstava i zbog toga ćete biti zabrinuti. Na području ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom tijekom ovog mjeseca poprilično je naelektriziran i imat ćete želju nešto promijeniti. Ako želite razgovor s voljenom osobom, učinite to na samom početku mjeseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka, s planetom ljubavi u području tajni, maštaju o idealu, ali će se za vas zainteresirati osoba koja nije transparentna kad je njezin emotivni status u pitanju. Povedite računa o vitalnosti i nemojte se izlagati većim fizičkim naporima.

Blizanci

Dragi Blizanci, vaš vladajući planet u vašem je znaku tijekom svibnja, ali od 10. svibnja kreće u retrogradni hod. Imat ćete potrebu komunicirati, više nego što je to za vas karakteristično, ali ćete, s druge strane, imati dojam da vas okolina ne razumije. Na poslovnom planu, neophodno je da usporite te da ne dozvolite pad koncentracije zbog potencijalnih pogrešaka. Troškovi su izazvani impulzivnim reakcijama. Ako ste u vezi ili u braku, bit ćete nešto povučeniji u odnosu na voljenu osobu. Razlog za to su skriveni strahovi, koji se u vama javljaju, ali ćete biti vrlo nejasni partneru, kada to budete željeli objasniti. Ako ste još uvijek slobodni, povoljan aspekt planeta ljubavi na vaš horoskopski znak vam sada može donijeti vrlo burnu i strastvenu vezu s osobom koja je nedavno prekinula duži odnos. Mjesečni horoskop za svibanj savjetuje vam da povedete računa o sinusima.

Pročitajte: Najbolji hobi za svaki horoskopski znak

Rak

Dragi Rakovi, tijekom prva dva tjedna svibnja, bit ćete vrlo orijentirani na poslovnu poziciju  Uspjet ćete doći u prvi plan i imat ćete veliku podršku autoriteta. Zauzimate borbeni stav kad su vaša uvjerenja u pitanju, a sâm kraj mjeseca nekim pripadnicima vašeg znaka može donijeti i promjenu pozicije, u smislu neke vrste napredovanja. Financije su stabilne. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba zaokupljena je osobnim potrebama, što vama neće smetati, bar ne na samom početku, ali ćete ipak tražiti malo više balansa u odnosu. Ako ste slobodni, ovo je mjesec koji bi mogao donijeti sudbinski susret, posebno u prva tri tjedna mjeseca. Na polju zdravlja povedite računa o prehrani.

Lav

Dragi Lavovi, u tjednima koji su pred vama dat ćete sve od sebe da poboljšate svoju poslovnu poziciju, a nadate se i poboljšanju na polju financija. Povedite računa o tome na koji način dolazite do ciljeva, a odnos s autoritetima sada može biti nešto nestabilniji nego inače. Ulazite u novu životnu fazu kad je karijera u pitanju. Ako ste u vezi ili u braku, posvetite više pažnje voljenoj osobi i imajte strpljenja kada je komunikacija u pitanju. Slobodni pripadnici vašeg znaka, tijekom svibnja, a posebno u prvoj polovici mjeseca, privlače pažnju okoline i moguća je nova romansa. Zdravlje je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, odličan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak, tijekom prva tri tjedna svibnja vam daje podršku kad su poslovne aktivnosti u pitanju, ali od 10. svibnja budite nešto oprezniji, na svim poljima, jer vaš vladajući planet ide u retrogradni hod pa je ovo period tijekom kojeg se preporučuje sporiji tempo i retrospektiva učinjenog. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom nešto je napetiji upravo zbog loše komunikacije i izvlačenja starih nesporazuma na površinu. Ako ste još uvijek slobodni, ovo je mjesec koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka donijeti mogućnost da obnove romansu iz prošlosti. Zdravlje je u redu.

Vaga

Drage Vage, puno energije ulažete u posao, povremeno gubite strpljenje za one koji vas ne mogu pratiti, ali ipak uspijevate zadržati racionalan stav i harmoniju u međuljudskim odnosima. Za neke pripadnike vašeg znaka mogući su prekidi na polju posla, kao i nove poslovne ponude. Ako ste u vezi ili u braku, nemojte dozvoliti da vam se ljudi sa strane miješaju u vaše partnerstvo jer nesporazumi i neprovjerene informacije mogu biti uzrok sukoba. Ako ste slobodni, osoba vatrenog temperamenta pokušava vas impresionirati. Mogući su upalni procesi ili alergije.

Škorpion

Dragi Škorpioni, od izuzetne važnosti vam je posao. Već na samom početku mjeseca imate mogućnost napredovanja, a od sredine svibnja, kad planet benefita uđe u vaše prirodno polje posla, ulazite u period novih i vrlo kvalitetnih poslovnih prilika koje ćete, u većini slučajeva i iskoristiti. Ako ste u vezi ili u braku, svibanj je mjesec u kojem će partner pokazati visoku dozu tvrdoglavosti pa su mogući sukobi, ali i prekidi. Oni koji su slobodni privlače pažnju veoma utjecajne osobe. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte: Praćenje menstruacije zabavnije je uz aplikaciju koja vaš ciklus povezuje s horoskopom i zvijezdama

Strijelac

Dragi pripadnici ovog znaka, započinjete novi ciklus na poslovnom planu i tijekom svibnja vam se ukazuju primamljive prilike koje nećete željeti propusti. Prije nego što donesete konačnu odluku, posavjetujte se s osobom od povjerenja jer su mogući propusti uslijed pojačanog entuzijazma. Ako ste u vezi ili u braku, prisutna je doza netrpeljivosti između vas i voljene osobe, kao i sukobi zbog prošlosti i loše komunikacije. Ako ste slobodni, dobivate poziv nekadašnje ljubavi ili osobe koju ste nekoć simpatizirali. Zdravlje je u redu, ali mjesečni horoskop za svibanj predlaže vam da popravite režim prehrane.

Jarac

Dragi pripadnici ovog znaka, ovo je mjesec u kojem ćete poslovne aktivnosti staviti u drugi plan, a prioritet je privatan život, odnosi s obitelji, životni prostor, odnosno stanje nekretnina. Moguće su selidbe ili prodaja nekretnina te želja za putovanjima i edukacijom. Ako ste u vezi ili u braku i vi i voljena osoba ne odstupate od svojih stavova, što može donijeti neugodnosti, rasprave i sukobe. Ako ste slobodni, druga polovica mjeseca vam donosi priliku da uđete u vezu s osobom koja je dosta educirana, a istovremeno izuzetno senzualna. Zdravlje je stabilno.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, tijekom svibnja bit ćete skloni preispitivanju dosadašnjih poslovnih odluka i vraćanja na stare projekte. Ovo nije vama svojstveno, ali ćete imati potrebu još jednom provjeriti jeste li nešto propustili i time napravili pogrešan korak. Odnosi u obitelji također dolaze u prvi plan. Ako ste u vezi ili u braku, partner vam zamjera na nedostatku emocija, to jest, na vašoj hladnoći, ali je to ipak kratkog daha. Ako ste slobodni, osoba koja nije iz vašeg mjesta boravka privući će vašu pažnju. Zdravlje je u redu.

Pročitajte: Vaš horoskopski znak odredit će vam najbolju manikuru

Ribe

Drage Ribe, tijekom prve polovice mjeseca očekuju vas velike promjene, na svim poljima, ili barem signal da ste na dobrom putu. Radite velike planove koje ćete postupno realizirati, a razmišljate o dodatnoj edukaciji da biste popravili svoju poslovni položaj. Za sada, neka to ostane kao ideja. Ako ste u vezi ili u braku, druga strana zaokupljena je poslovnim aktivnostima, a vi pokušavate postići balans. Ako ste slobodni, dobivate poziv od osobe iz prošlosti na koju ste potpuno zaboravili. Povedite računa o prehrani.

 

Piše: Astrologinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac