6 stepenastih frizura za žene s dugom, gustom kosom

Ako ste željne promjene, ali bez drastičnog šišanja

by | 8 svibnja, 2023
Stepenaste frizure za dugu kosu

Gustim pramenovima često nedostaje pokreta i lepršavosti, osobito ako preferirate dužu kosu. Sanjate li o voluminoznoj kosi kao iz reklame, razmislite o slojevito ošišanim frizurama. Osim što je takav stil šišanja ove godine moderan, zasigurno će vašim kovrčama dati potrebnu teksturu i živost.

Drastične promjene dužine uz ovih šest prekrasnih primjera stepenastih frizura za dugu kosu apsolutno nisu potrebne, a donijet će vam željenu promjenu. Inspirirajte se za vaš sljedeći odlazak u frizerski salon…

Stepenaste frizure za žene s dugom kosom

Čokoladno smeđa duga stepenasta frizura

Bogata čokoladno smeđa nijansa kose i dugi stepenasto ošišani slojevi par su stvoren u raju. Ova zadivljujuća kombinacija izgleda nevjerojatno chic na ženama tamnih očiju i na maslinastim tonovima kože. “Zavjesa” šiške mogle bi biti vaš izbor ako žudite za većom promjenom.

Duga slojevita frizura s wispy šiškama

Dugi lepršavi, slojevito ošišani pramenovi najljepši su način kako možete smanjiti težinu svoje guste kose, a istodobno je učiniti laganijom i voluminoznijom. Za potpuno novi dojam upotpunite je decentnim i ležernim wispy šiškama, koje će pomladiti vaš izgled lica.

Dugi slojevi na valovitoj kosi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urban Bloom Curls (@urbanbloomcurls)

Žene blagoslovljene gustom valovitom kosom također mogu istaknuti prirodnu teksturu svojih vlasi slojevito ošišanom frizurom. Slojevita frizura ne samo da će vaše valove učiniti lepršavijima i voluminoznijima već će ih i ljepše istaknuti. Za odvažniji look razmislite o gustim šiškama i neuobičajenoj boji kose.

Slojevita frizura s razdjeljkom sa strane

Svoju prekrasnu gustu kosu možete učiniti posebnijom dodavanjem dugih, stepenastih slojeva koji će vašoj frizuri udahnuti volumen i dinamičnost. Duboki razdjeljak sa strane odličan je izbor kako možete začiniti cijelu frizuru.

Stepenasto ošišana frizura s medeno plavim pramenovima

Meki slojevi čine čuda u kroćenju neukrotive guste kose i mogu vam pomoći u postizanju elegantnog izgleda. Da biste svoje duge slojeve učinili upečatljivijim i privukli pozornost na svoje crte lica, odlučite se za suptilne, svjetlije pramenove u boji vaše kože.

Slojevita frizura s pramenovima koji uokviruju lice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine ✄ (@jas.thetics)

Suptilni slojevi mogu prekrasno transformirati gustu ravnu kosu, dajući pokret i lakoću vašoj frizuri. Štoviše, slojevito ošišanu frizuru može biti znatno lakše održavati – dovoljno je da je osušite fenom koristeći veliku, okruglu četku i prema potrebi neki proizvod za definiranje na vrhovima kose.

Pročitajte: Najbolje frizure za gustu i oštru kosu koje doprinose vašem veličanstvenom volumenu

Foto: @raylorojohair