Plavuše su se vratile: ove 4 nijanse dominirat će ovog proljeća i ljeta

Od nebesko blond do bakreno blond nijanse

by | 13 travnja, 2023
It plave boje kose za proljeće 2023

Tko bi pomislio da blond boja kose može imati toliko nijansi i stilova? Od kremastih tonova koji plešu na rubu tople i hladne nijanse do blond s daškom bakreno zlatne, opcije su gotovo beskrajne. Uz ovoliko izbora, vjerujemo da ćete lako pronaći blond nijansu koja će najljepše pristajati vašoj puti.

Bilo da već imate kosu blond boje ili razmišljate o posvjetljivanju, ovo su četiri najistaknutije ideje za blond boju kose koje možete isprobati ovog proljeća i ljeta da biste osvježili svoj izgled i, ako je vjerovati svjetskim koloristima, apsolutno bili u trendu.

Najbolje blond boje kose za proljeće i ljeto 2023.

Kremasto blond

Ovo nije potpuno topla blond boja iako naginje ka toplim nijansama. Zapravo, ovo je mješavina toplih i hladnih blond nijansi i baš je zbog toga ova kremasto blond kosa univerzalno laskava bez obzira na vaše podtonove. Osim toga, ova nijansa pomlađuje i pružajući onaj svježi skandinavski look.


Venecijanska bakrena plavuša

Ova blond nijansa donosi dašak crvene, bakrene i zlatne. Sa svojim toplim, blistavim efektom, na kožu lica djeluje kao svijetlo zalaska sunca, tzv. golden hour koji obožavaju fotografi, a vizažisti oponašaju osunčanim make-upom golden hour skin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Issa Lish (@issalish)


Plavuša novog francuskog vala

Tanka je granica između brinete i plavuše u ovom slučaju. No za razliku od dosadašnjih nijansi, u  tzv.”francuskoj“ plavuši novog vala možete pronaći medeno smeđe tonove koji ovu blondinu čine posebnom.


Nebesko blond

Celestinsku ili nebesko blond boju utjelovila je predivno glumica Michelle Williams na dodjeli Oscara. Za razliku od ledeno izbijeljenih plavuša kakve smo viđali prethodnih sezona, ova nježna, platinasto blond boja vrlo je vibrantna i meka.

It plave boje kose za proljeće 2023

Pročitajte: Od pixiea do loba: najbolje kratke frizure za vaš oblik lica

Foto: @parisrosehairartistry, @dawsonscreek_world