Pokušajte se odlučiti na samo jednu biljku iz ove odlične kolekcije

by | 12 rujna, 2022
set od četiri sobne biljke

Sobne biljke već su neko vrijeme “ono nešto” što nas usrećuje, mami nam osmijeh na lice, čini nas mirnijima… Dobrobiti biljaka su velike pa osim dekorativne strane i biranja u koji kutak doma ćemo uvrstiti koju biljku, neminovno je da većina njih ima i svoja druga svojstva. To znači da dobro utječe na raspoloženje, donose sreću, uklanjanju toksine iz zraka i pročišćavaju zrak ili imaju neka svoja druga značenje.

Danas biljke možete kupiti na puno mjesta. Nas su posebno oduševile domaće trgovine i cvjećare koje na jedan izrazito primamljiv način brinu o svim biljkama koje imaju – i to toliko da poželiš baš sve imati kod kuće. Ipak, sada je i jedan veliki brend otišao korak dalje i prepoznao potrebu ljudi. H&M Home nova kolekcija pod nazivom Beards & Daisies  posvećena je svježim sobnim biljkama, i to poznatih imena poput Monstere, Palme, Red Maranta, Kaktus, Zamija

O puno njih već smo pisali, a upravo sada možete ih naručiti izravno iz rasadnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. H&M Home jamči za svježinu i kvalitetu, a nas su se najviše dojmili setovi od tri do biljke koje su birane baš specifično – po tome da pročiste zrak, a istovremeno uljepšaju dom.

Pročitajte: Domaće trgovine u kojima cvijeće i biljke možete kupiti online

 

sobna biljka

sobna biljka

sobna biljka

sobna biljka

sobna biljka

Foto: H&M Home