Domaće trgovine u kojima cvijeće i biljke možete kupiti online

by | 17 veljače, 2022

Biljke, cvijeće, zelene oaze, terariji, sukulenti, bonsai drva… Mogli bismo nabrajati unedogled, a neminovno je da je upravo sve to postalo dio naše svakodnevice. Ljudi se sve više okreću biljkama kao svojevrsnoj terapiji, a mnogima je upravo ta aktivnost pomogla i usmjerila ih prema jednom sasvim novom svijetu. Uz to, današnje moderno doba omogućilo je i to da više nije potrebno za svaki cvijet koji poželite otići fizički u trgovinu i tamo birati, ili samo nešto gledati na fotografijama jer se tako nešto što želite nigdje ne može kupiti – sada je online dostupno baš sve!

Od onih manje poznatih biljaka, egzotičnih do divnih i neobičnih sukulenata – sve to još i više čeka vas na ovim odličnim adresama, a u slučaju da ste trenutno u fazi kupovine poklona za nekoga i ne znate što kupiti, vjerujte, ovo su odlične ideje!

Pročitajte: Eukaliptus: popularna hit biljka dekorativnog izgleda koja pročišćava zrak

Tech Garden – shop.techgarden.hr

Vodeći regionalni dobavljač i proizvođač stabiliziranih mahovina, bilja i cvijeća te vrhunskog dekorativnog programa i istog asortimana za privatne i poslovne interijere. Preko njihovog webshopa možete naručiti i kupiti razna dekorativna stabla kao što su bonsai, borolika, palme, totemi; zatim dekorativnog programa kao što je cvijeće, kugle, lišajevi, umjetno bilje… U ponudi se nalaze i zidne obloge od prirodnog bilja kao i umjetno bilje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tech Garden (@tech.garden01)

 Botanike – studiobotanike.hr

Plant shop s dostavom 24 sata/7 dana u tjednu, spaja praksu arhitekture, hortikulture i dizajna s ciljem sveobuhvatnog oblikovanja prostora u kojemu je priroda neizostavan dio. Biljke, tegle i ostali predmeti pomno su odabrani ili izrađeni u njihovoj vlastitoj radionici od kvalitetnih prirodnih materijala kako bi izmješteni isječak prirode pripremili za neki budući dom. Na njihovom webshopu pronaći ćete kokedame, lončanice, terarije, poklone i dodatke – baš za svakoga ponešto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B O T A N I K E (@botanike)

Biljke plants – biljkeplants.com

Hrvatski brend koji ozelenjuje poslovne prostore i domove, pri dekoraciji interijera koriste žive elemente poput biljaka, samoodrživih biljnih terarija i kokedama. Kupite preko webshopa, dostava je važeća za cijelu RH.

Rasadnik Milić – rasadnik-milic.hr

Rasadnik Milić bavi se proizvodnjom sadnica ruža, voća i ukrasnog bilja, u svojoj ponudi imaju više od 400 sorti sadnica ruža, voća i ukrasnog bilja, a dostava vrijedi za područje cijele Hrvatske.

Đardin – djardin.hr

Svaka biljka iz Đardinovog webshopa dolazi s jednostavnim uputama za njegu, a u svakom trenutku stoji vam na raspolaganju za dodatni savjet. Boutique cvjećarnica u kojoj možete kupiti, ali i iznajmiti raznovrsne biljke i cvijeće na adresi Deželićeva 89 u Zagrebu ili naručiti putem webshopa na njihovoj stranici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Džungla Plants HR – dzungla-plants.hr

Džunglino poslanstvo je, kako kažu, omogućiti vam unikatnu urbanu džunglu složenu od iz vama najdražih biljaka, koje će ukrasiti i osvježiti svaki kutak vašeg doma ili nekog drugog prostora u kojem provodite vrijeme. Na njihovim web-stranicama pronaći ćete veliku ponudu biljaka, ukrasnih lonaca, dodataka, ideja za poklone, ali i one egzotične i rijetke tropske sobne biljke u Hrvatskoj.

Foto: Instagram, naslovna: @dzungla_hr