Zakoračili smo u sezonu Strijelca – evo što nam donosi

by | 22 studenoga, 2021
sezona Strijelca 2021

Sezona Strijelca službeno je počela 21. studenoga, stoga smo se zapitali što će nam ovaj razigrani znak donijeti kroz sljedeće tjedne?

Kako je osvanuo 21. studenoga, tako smo se pozdravili s turbulentnim, emotivnim i tajanstvenim Škorpionom te smo uplovili u novi period – u sezonu Strijelca. Nakon što smo otkrili što nam donosi horoskop za studeni 2021., vrijeme je da otkrijemo i što će nam ovaj položaj Sunca točno donijeti.

Sezona Strijelca

Sunce u atrologiji predstavlja naš ego, svijest, identitet i ono što se događa sada i ovdje. Položaj Sunca ima utjecaj na sve bez obzira na to u kojem znaku horoskopa ste rođeni. Čak ni položaj ostalih planeta, natalna karta i podznak ne mogu umanjiti utjecaj Sunca na svakog pojedinca.

Kad je Sunce u vašem osobnom znaku, tada se osjećate najbolje. Osjećate se dobro u svojoj koži, sve vam ide od ruke i svoji ste. Međutim, kad je ova zvijezda u bilo kojem drugom znaku, imamo tendenciju kopirati odlike tog znaka. Na primjer, u prethodnom periodu, Sunce u Škorpionu donijelo nam je realističniji pogled na svijet, no došli smo i u dodir s tamnijim stranama naše ličnosti. Tijekom sezone Jarca bit ćemo pak osjetljiviji i fokusiraniji.

A sada, kad je Sunce ušlo u znak Strijelca, očekuje nas pozitivan, razigran i buran mjesec. Predmet našeg interesa postaju dubinske veze s voljenim osobama, ali i sa samima sobom. Uz to, javlja se želja za tim da istražujemo svijet. Sunce u ovom znaku donosi nam potrebu da se povežemo s nečim većim od nas samih.

Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak

Napravit ćemo korake potrebne da naučimo bolje razumjeti svijet oko nas. Postat ćemo svjesni svega što se oko nas događa. Uz to, imat ćemo hrabrosti proširiti vidike i promijeniti način razmišljanja.

Bit ćemo optimističniji i imat ćemo više samopouzdanja. Fokusirat ćemo se na širu sliku i nećemo biti sitničavi. Sada ćemo imati priliku njegovati vjeru, nadu i viziju. I sve to utkati u buduće planove.

Pokušajte u ovom periodu razmišljati šire, biti otvoreni za nove ideje, poslove, ljude. Fokusirajte se na dodatno obrazovanje. Učite, čitajte. Strijelac nam poručuje: “Daj sve od sebe ili nemoj dati ništa!” Recite “da” i riskirajte.

Iskoristite sezonu Strijelca da biste proširili vidike, naučili nešto novo i započeli zabavan, drukčiji i pozitivniji period života. Nalet energije koji nam slijedi dat će nam polet i idealan je zaključak stare, a uvod u početak nove godine.

Saznajte što horoskop govori o vašim predispozicijama za uspjeh u poslu

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: Komarova Anastasiia/iStock via Getty Images Plus