Selena Gomez novom kolekcijom kupaćih kostima slavi samopouzdanje i ljepotu ženskih tijela

by | 11 srpnja, 2021
selena gomez kupaći

Selena Gomez jedna je od mnogih poznatih ličnosti koje potiču body positivity. Vrlo često, njezine objave na društvenim mrežama bave se tijelom, samopouzdanjem i prihvaćanjem sebe.

Također, pjevačica je puno puta dosad priznala da je i sama imala problema sa samopouzdanjem i da joj je trebalo puno vremena da prihvati sebe i svoje tijelo. Baš zato, sada je odlučila slaviti upravo samopouzdanje, prirodnu ljepotu i autentičnost. (Pročitajte i… Selena Gomez podijelila brutalan trening koji nas je motivirao)

Nova kolekcija kupaćih kostima

S ovim bitnim stavkama na umu, Selena Gomez je lansirala kolekciju kupaćih kostima u suradnji sa svojom najboljom prijateljicom Theresom Mingus, odnosno brendom kupaćih kostima La’Mariette.

Kolekcija se bazira na šest stilova, dva topa, dva donja dijela, jednom jednodijelnom kupaćem kostimu i jednom sarongu.

“Aura dizajn inspiriran je Selenom. Njezina aura sija kroz sve što radi i želja nam je bila da se svatko osjeća tako jer slavi svoju autentičnost. Selenino samopouzdanje se ne može mjeriti i počašćena sam što smo surađivale na ovoj kolekciji”, izjavila je Theresa.

Kolekcija kupaćih kostima dostupna je na lamariette.com, a cijene se kreću od $49 do $119. U nastavku pogledajte kako ova kolekcija izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LA’MARIETTE (@lamariette)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LA’MARIETTE (@lamariette)

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: Emma McIntyre via Getty Images Entertainment, Instagram