Selena Gomez podijelila brutalan trening koji nas je motivirao

Pjevačica često uzima pauzu od društvenih mreža i priča o važnosti mentalnog zdravlja

by | 5 srpnja, 2021
selena

Selena Gomez već je godinama nevjerojatno otvorena za mnoge aspekte svog osobnog zdravstvenog puta, od body shaminga i dijagnoze lupusa do transplantacije bubrega i dijalektičke terapije. Njezin najnoviji videozapis pokazuje nam i njezine rutine vježbanja – i bit ćete sretni vidjeti da se možete s njom poistovjetiti.

Gomez je na TikToku objavila videozapis vrtoglavo teškog treninga s natpisom koji sugerira da je strašno znojna – a i vama će se pojaviti znoj na čelu samo kad ga pogledate.

@selenagomezFeeling great… but also 😅♬ swing lynn – ✮❦lovdfilmz❦✮⋆

U treningu možete vidjeti Gomez u nečijoj garaži kako izvodi raznovrsne kardiovježbe cijelog tijela koristeći utege, uključujući neke sumo čučnjeve, dosege iznad glave i stojeće pokrete za abdomen. Zatim kreće u ciljani rad gluteusa, uključujući vatrogasne hidrante, dizanje nogu i pomicanje kukova. Sljedeće je osnovno djelovanje pomoću male ljubičaste kuglice (bilo pilates ili medicinske kuglice), i konačno, završava svoj cijeli trening nekim potpomognutim istezanjem.

Na kraju vidite kako Gomez briše znoj s lica ručnikom s najprikladnijim zadovoljnim, a opet iscrpljenim izrazom, što nas je odmah natjeralo na aktivnost. Odlično je da slavna osoba poput Gomez pokazuje kako se znoji na treningu, a ne samo rezultat kasnije, koji često potiče nesigurne mlade osobe na loš stav prema prehrani i vlastitome tijelu. Vježbanje je puno više od “after” fotografije, a osim fizičkog, pomaže i održavanju zdravlja psihe.

Njezin beauty brend Rare Beauty, koji je održiv te ima za cilj rušiti nerealistične standarde ljepote tako što je šminka stvorena da se u njoj osjećamo dobro, bez skrivanja onoga što nas čini jedinstvenima, nedavno se proširio s američkoga tržišta na globalno. Osim naglaska na fizičku ljepotu i individualnost, Selenina beauty linija donira dio od prodaje za inicijative koje poboljšavaju mentalno zdravlje. Vrlo pohvalno!

 

 

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images Entertainment via Getty Images