Saznajte više o mikrobiomu i njegovom utjecaju na zdravlje na novom &Body eventu Andree Solomun

Humanitarno događanje

by | 26 siječnja, 2023
andrea solomun radionica

Dana 28. siječnja 2023. u trening centru ANDREA’S ROOM, Berislavićeva 21, Zagreb, održat će se treći po redu humanitarni &Body event.

Druženje počinje u 10 sati te traje do 14 sati. Uključuje niz predavanja, radionica, panela, tjelovježbi i sličnih aktivnosti, uz nagrade i poklon-pakete sponzora. Event je temeljen na &Body programu koji je pokrenula Andrea Solomun te njime želi ljudima dati znanje i alate za podizanje kvalitete života. Ovog puta fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti predavat će na temu mikrobioma crijeva i njegovog sveukupnog utjecaja na zdravlje ljudi.

Događaj je humanitarnog karaktera, a novac od kotizacija bit će doniran SPECIJALNOJ BOLNICI ZA KRONIČNE BOLESTI DJEČJE DOBI – GORNJA BISTRA. Cijena jedne kotizacije je 50 EUR, a na događanje se možete prijaviti do 26. studenoga 2022. na e-mail: [email protected], uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Osim raznih predavanja i panela, imat ćete priliku izmjeriti svoj tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture, odraditi kraće tjelovježbe da biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san.

Predavači i stručni suradnici &Body eventa:
– Andrea Solomun: The big 3 – sleep, nutrition & movement; radionica povećanja opsega pokreta – snažno, fleksibilno i mobilno tijelo
– Andrija Karačić, dr. med.
– Sebastijan Orlić, dr. sc.
– Dr. sc. Anđela Jelić, mag. psych.
– DO. Iva Kraljeta: Manualna terapija
– Miljana Pavković, mag. cin., Savjetnica sportske prehrane u Farmacia Sportskom savjetovalištu u Arena centru: Mjerenje i analiza sastava tijela

Andrea Solomun osmislila je &Body program kako bi njime poboljšala vašu snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost, što posljedično utječe i povećava kvalitetu vašeg života i dugovječnost. Program u 12 tjedana prolazi kroz različite treninge koji vam svojom raznolikošću donose vrhunsku dobrobit za vaše svakodnevne potrebe. Sadrži alate za bolji san, očuvanje i izgradnju energije, savjete o prehrani, najnovije podatke o prehrani i postu, hormonskom zdravlju (posebno za žene), savjete kako ublažiti stres, koji su suplementi obavezni, zašto je važno redovito raditi krvne pretrage, kao i mjeriti sastav tijela itd. Vježbanjem &Body programa stvarate nove navike koje će s vremenom promijeniti kvalitetu vašeg života nabolje, i to održivo i zauvijek. Program je progresivan, tako da ga možete i trebate iznova koristiti te održavati i postizati dobitke.

Foto: PR