Saznajte što sutrašnji pun Mjesec u Ribama znači za vašu budućnost

by | 1 rujna, 2020

Iako pun Mjesec utječe na sve horoskopske znakove, pun Mjesec u Ribama najviše će osjetiti Ribe, Rakovi i Djevice.

Ovaj pun mjesec u znaku je emocije, stoga ako ovih dana budete osjećali dublje, više i jače, znate tko je krivac za to. Emocije koje izaziva pun Mjesec u Ribama komplicirane su i pomalo nejasne. To znači da ćete imati potrebu riješiti stvari iz prošlosti za koje ste mislili da ste ostavili iza sebe. No one će, ovog punog Mjeseca, ponovno isplivati na površinu. Ne brinite se zbog toga, sada je vrijeme da osvijestite i prigrlite sve svoje strahove te da iz svega toga izađete emocionalno stabilni i jaki.

Ovih ćete dana tragati za mirom, povlačit ćete se s društvenih mreža, odbijat ćete velika društva i svu ćete energiju usmjeravati na vlastitu unutrašnjost i rješavanje osobnih problema i nedoumica. Što se ljubavnih odnosa tiče, oni zauzeti vrijeme će posvetiti partneru. Iako će obje strane težiti intimnijim druženjima, to ne znači da se gledanje omiljenog filma ili romantična večera neće pretvoriti u rješavanje problema od kojih ste oboje bježali. No to je dobra stvar.

Pun mjesec u Ribama daje vam priliku da riješite ljubavne razmirice, osobne nedoumice i probleme te da definirate poslovne i životne planove za budućnost. Isto tako, nemojte se začuditi ako neka osoba iz prošlosti ponovno uđe u vaš život ili vas potakne da riješite stvari koje ste ostavili neriješene u prošlosti. Nemojte se bojati ovih promjena i svih emocija koje ovaj pun Mjesec donosi, vjerujte vlastitoj intuiciji, pomozite onima kojima je pomoć potrebna i nikako se nemojte osjećati krivo i loše zbog onoga što osjećate. Polako i strpljivo krenite u rješavanje svega onoga što vas koči kako biste iz ovog punog Mjeseca izašli čišći i jači.

Foto: Luizclas/Pexels