Saznajte što donosi jučerašnji pun Mjesec i što to znači za vaš život

by | 4 kolovoza, 2020

Jučerašnji ponedjeljak (3. kolovoza 2020.) značio je velike promjene kad.je u pitanju položaj planeta i zvijezda. Mjesec ostaje dva i pol dana u svakom znaku, a trenutačno je u Vodenjaku.

To znači da će ovih dana, više no inače, na površinu izlaziti hladnoća kod ljudi te potreba da se životu i životnim situacijama pristupa racionalnije i s puno manje emocija. Stoga nije neobično ako danas osjećate da trebate pauzu od snažnih emocionalnih veza te razmjene osjećaja i nježnosti. Vaš će um ovih dana biti nemiran i u potrazi za intelektualnim stimulacijama. Neki od vas mogli bi se toliko zapetljati u vlastite misli te izgubiti dodir sa svojom osjećajnom stranom.

Mnoge će osobe ovih dana tražiti svrhu u svemu pa i vlastitom životu, prijateljskim, obiteljskim te ljubavnim odnosima. Sve to znači da je pravo vrijeme za čišćenje bespotrebnih stvari te mijenjanje rutina. No, iako pun mjesec u Vodenjaku označava odmicanje od emocija, to ne znači da se ovih dana nećete htjeti družiti. Imat ćete snažnu želju za socijaliziranjem i provođenjem vremena među grupama ljudi.

Kroz takva druženja ovih ćete dana bez zadrške pokazati svoje pravo lice, svoju jedinstvenost te niti u jednoj situaciji nećete dopuštati da si ne budete vjerni. Ono što ovaj puni Mjesec čini dodatno izazovnim jest to što, zajedno sa Suncem u Lavu, pravi kvadrat s Uranom u Biku, pa su mogući otpori i sukobljavanja.

Uran je (uz Saturn) vladar Vodenjaka te, moglo bi se reći, neočekivanih situacija. Uran je nepredvidljiv, Vodenjak voli šokirati, a Lav biti viđen. Sve to ovom punom Mjesecu daje na dramatičnosti. Stoga, ovih dana očekujte promjene, iznenadne preokrete te neočekivane završetke odnosa. Što god da se događalo, pokušajte ostati hladne glave, prihvatite situaciju kakva jest i ne forsirati ako osjetite da nešto jednostavno ne ide.

Foto: Unsplash