Što se krije iza single statusa?

by | 10 listopada, 2011

Neke djevojke jednostavno vole biti same, bez partnera, dok druge uporno traže srodnu dušu, a nikako je ne nalaze. Stručnjaci objašnjavaju zašto su neke djevojke same, iako su u stalnoj potrazi

PATNJA ZA BIVŠIM
Neke osobe pate za bivšim. Zato ne mogu ostvariti vezu. Pitanje "Što ako mi ova nova veza uništava šanse za pomirenje?" je nešto što sebi ne trebate postavljati. Ako patite za bivšim ili mislite na nekog koga niste osvojili niste u potpunosti uključeni u novu vezu, što je nepošteno prema oboma.

ZAUZETI
Sviđaju vam se zauzeti momci. Ne odustajete, ali kad stupite u vezu shvaćate da ste ga previše idealizirali jer se činilo da ga ne možete imati i veza tad počinje ići nizbrdo.

LOŠE MIŠLJENJE O MUŠKARCIMA
Svakoj ženi se dogodio barem jedan kreten u životu, a svježe povrijeđene žene često misle da nema dobrih tipova i da su svi isti. Ako imate i prijateljicu koja dijeli taj stav s vama – nema ništa od vaše uspješne veze.

VOLITE SAMOĆU
Subota navečer u pidžami s filmovima je zabavna, ali ako to pretvorite u svoj društveni život, dugoročno nećete imati koristi. Iako se lako zatvorite u sobu i patite uz ljubavne filmove, pitajući se kad će vas pronaći ljubav, to je definitivno nešto što bi trebalo izbjegavati. Ljubav nije pronašla nikoga kod kuće u pidžami, nego među ljudima, na nekom zabavnom mjestu.