Rita Ora ima novu frizuru: odlučila se za najpoželjniji “cut“ godine

Za ovo nismo bili spremni

by | 19 veljače, 2024
frizure poznatih

Rita Ora debitirala je s dramatičnom transformacijom svog stila u emisiji “Today”, nakon čega su se svjetski mediji raspisali o njezinoj novoj frizuri.

Ako zavidite Riti Ori na njezinoj božanstvenoj dugoj, valovitoj kosi donosimo zanimljive vijesti. Pjevačica je gotovo preko noći odlučila promijeniti svoj stil, tako da su njezine duge lokne sada stvar prošlosti. Mnoge je šokirala kad se pojavila u američkoj emisiji “Today” s bobom do brade!

Iako ovo nije prvi put da Ora nosi kratku frizuru (sjetite se njezinog izbijeljenog pixieja 2015. godine), ovo je najkraća frizura otada. Nije se odlučila na klasičan bob već za kratki, za koji njezin frizer Dimitris Giannetos kaže da je talijanski bob.

Pročitajte: Bob frizura u 2024.: koji su stilovi u trendu, a koje ostavljamo za sobom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Osim nove dužine kose, novost je i Ritina nova boja kose, koja više nije medeno plava. Giannetos, frizer slavnih osoba, novu, kremastu nijansu kose opisuje kao “hazelnut latte”. U pitanju je nježna smeđa boja lješnjaka koja je negdje između plave i smeđe.

“Ošišala sam se jutros u 07:00”, otkrila je Ora na početku emisije “Today with Hoda and Jenna”. “Sada sam ovdje i vodim emisiju s vama. Kakvo je vaše jutro?!”, priznala je da već neko vrijeme priželjkuje transformaciju svog izgleda te da je ova trajala oko dva sata.

Odlučivši se za bob frizuru, Rita Ora pridružila se plejadi poznatih osoba koje su skratile svoju kosu na najpoželjniju frizuru godine. Pitanje je samo koja će je slavna osoba slijediti. Ako smo vas zaintrigirali za promjenu, pogledajte koje inačice boba pristaju svakoj teksturi kose.

Pročitajte: Niste li spremne ošišati se na bob, ovih 10 frizura će vas uvjeriti da je lob kao stvoren za vas

Foto: Instagram@ritaora