Darujte si predah i odmor za pamćenje na ovom luksuznom retreatu

by | 10 rujna, 2023

Ako vam je potreban bijeg od često iscrpljujuće svakodnevice, darujte si vikend odmora za tijelo, duh i um kako biste osjetili sebe i svoju istinsku prirodu.

Luksuzni retreat pod nazivom Luxury for Soul pomno je osmišljen da bi vam pružio izvanredno iskustvo unutarnjeg balansa i obnove.

Uživajte u nezaboravnom putovanju dublje u sebe dok istražujete snagu disanja, emocionalnog oslobađanja i zdrave prehrane uz predivnu prirodu otoka Krka i morski zrak te opuštenu atmosferu.

Ovaj ekskluzivni retreat pružit će vam nezaboravno iskustvo ispunjeno kvalitetnim predavanjima, druženjem, upoznavanjem i međusobnom podrškom sudionika te uživanjem u raskošnom smještaju u Lotus Resortu.

Raspored ovog trodnevnog, mističnog, putovanja bit će iznenađujućeg i intuitivnog, buđenja.

Mjesto i vrijeme: Otok Krk, Lotus Resort, 29. 9. 2023. – 1. 10. 2023.

retreat luxury for soul krk

retreat luxury for soul krk

Retreat za pamćenje

Čekaju vas sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, otpuštanje trauma i povećanje energije, meditacija za unutarnji mir i jasnoću uma, sesije sa stručnim terapeutima za osobno vodstvo.

Pomoću pažljivo odabranih vježbi i tehnika, dobit ćete bolji uvid u svoj emotivni i energetski status te ćete naučiti paralelno raditi na odnosu svoga uma, tijela i emocija.

Kroz smijeh, podršku i druženje koristit ćete igru kao sredstvo za jačanje veza i emocionalnu povezanost među sudionicima. I dakako, tu je uživanje u gurmanskim vegetarijanskim i veganskim obrocima čini čišćenje tijela i uma jednostavnim i zadovoljavajućim iskustvom.

Sve to uz šetnju i meditaciju uz obalu i prekrasnu prirodu.

retreat luxury for soul krk

Očekujte iskustvo koje će vas obogatiti i osvježiti na svim nivoima, uz vrhunsku uslugu, predavače i smještaj u duhu transformacije.

Ponesite kući pregršt novih spoznaja, transformirane emocije i obnovljen duh. Sve detalje o prijavam pročitajte ovdje.

Pročitajte: 4 zdravstvene koristi slušanja klasične glazbe koje će vas nagovoriti da instantno pustite “Mjesečevu sonatu” 

Foto: PR