Razlika u godinama: Priyanka i Nick razbijaju tabue

by | 17 srpnja, 2022
Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas

Iako su pogledi na ljubav i veze sve otvoreniji, razlika u godinama – pogotovo kada je žena starija – i dalje izaziva burne reakcije. Naša zvijezda sa srpanjske naslovnice, Priyanka Chopra, i njezin suprug Nick Jonas – razbijaju tabue. Donosimo njihovu priču o tome kako su se upoznali.

Kad u vezi on ima 39 a ona 29, to se, najčešće, smatra sasvim normalnim (ne sporimo, i jest tako). Ali ako je ona ta s 39, a on desetljeće mlađi – takva veza bit će izložena komentarima. Upravo je ovo drugo slučaj kada su u pitanju Priyanka (39) i njezin suprug, pjevač i glumac Nick Jonas (29).

Iako je ona, globalno gledajući, poznatija od njega, ima dvostruko više pratitelja na društvenim mrežama, snimila je više od 50 filmova i zarađuje više nego on – na njezin račun stigle su nebrojene optužbe da ga “samo koristi za svoju karijeru”.

Priyanka se od prvih dana veze, a ni sada nakon tri godine braka, ne obazire na seksističke komentare. (Kad je izbor partnera u pitanju, svi se trebamo ugledati na nju i samo odmahnuti rukom na tuđe komentare!) Uspijeva im se čak i nasmijati, kao kad joj je, dok se o vezi još samo nagađalo, voditelj jednog talk-showa postavio pitanje:

“Izlaziš li s Nickom Jonasom? Zar on nema 11 godina?”

“Nema, punoljetan je. A sve ostalo, pogotovo kad su godine u pitanju, sasvim je nevažno za sreću u vezi.”

Ljubavna priča 21. stoljeća

Nick je prvi put Priyanku vidio uživo na Vanity Fair partyjuu poslije dodjele Oscara 2017. godine. Kako je ispričao za Vogue, u tom trenutku je “visio za šankom”, u crnom odijelu od samta s bijelom ružom u reveru. Kad je ugledao Chopru kako prolazi – izgledala mu je kao priviđenje, u dugačkoj crnoj svjetlucavoj Michael Kors haljini.

“Spustio sam piće”, prisjeća se Nick. “Pošao sam joj ususret i pred njom kleknuo na jedno koljeno – pred gomilom ljudi – te izgovorio: “Ti si stvarna! Gdje si bila cijeli moj život?” Nisam mogao vjerovati da sam to rekao!”

Ipak, iako su se tada prvi put sreli, Nick i Priyanka nisu bili potpuni stranci. Mjesecima prije toga slali su poruke jedno drugom jer… Pa, zato što je ovo ljubavna priča iz 21. stoljeća! Chopra je u trenutku prvog susreta bila u velikoj žurbi jer ju je već čekao prijevoz na aerodrom i let za Indiju. Ali… biste li vi mogli odoljeti Nick Jonasu koji kleči pred vama? Pogledala je u svoju menadžericu i rekla joj: “Samo pet minuta…”

Nakon tog bajkovitog prvog susreta prošlo je tek nešto više od godinu dana prije nego što je Nick zaprosio Priyanku, a danas su roditelji kćerkice Malti Marie, koju su dobili putem surogat-majčinstva (još jedna tema koja zaslužuje zaseban članak).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Priyanka (@priyankachopra)

Kako je znala da je on “pravi”?

Sve vrijeme, od prvih poruka, bili su prisutni oni “mali signali”, kemija i poznat ton. Međutim, Priyanka se točno sjeća trenutka kad je osjetila da je njihova veza ono što je oduvijek priželjkivala.

Bili su na spoju u Los Angelesu, kad joj je Nick rekao: “Sviđa mi se tvoj pogled na svijet, kao i to što si ambiciozna i posvećena poslu.”

“Nikad mi nijedan muškarac nije rekao: ‘Sviđa mi se tvoja ambicioznost’. Uvijek je bilo suprotno!”, iskrena je Chopra.

I, za kraj, ne možemo ne postaviti pitanje: Što je važnije – razlika u godinama ili međusobno razumijevanje? Znamo da znate odgovor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Priyanka (@priyankachopra)

Pročitajte: Kako povećati razinu oksitocina, hormona ljubavi?

 

 

Tekst: Jasmina Ubiparip, lepotaizdravlje.rs

Foto:  Rich Fury / Staff / Getty Images Entertainment