Još par dana do besplatne radionice šminkanja za žene oboljele od raka

by | 24 svibnja, 2024
radionica sminkanja za žene oboljele od raka

Udruga Marra Alturie najavljuje nadolazeću besplatnu radionicu ljepote posvećenu ženama koje se bore s rakom!

Ovo je možda zamišljeno kao radionica koja nudi savjete i tehnike šminkanja, ali je u stvarnosti puno više. Ovo je nekoliko sati koje žene koje se bore s najtežim dijagnozama, provedu u opuštenoj i zabavnoj atmosferi uz nevjerojatnu dozu međusobne podrške – navode na svojoj web-stranici.

Radionica će se održati u hotelu Sheraton u Zagrebu, u ponedjeljak 27. svibnja, od 17:00 do 20:00. Očekuje vas tri sata ispunjena dobrom atmosferom, savjetima, smijehom, podrškom i opuštanjem, koji će vam pomoći da istaknete svoju ljepotu iznutra i izvana.

Njihova misija je osigurati da svaka žena, bez obzira na izazove s kojima se suočava, osjeti podršku, da se opusti i da se osjeća lijepom.

Upravo ovom radionicom ljepote žele stvoriti siguran prostor gdje će se žene osjećati voljeno, podržano i inspirirano, ali i podići svijest o važnosti estetike u procesu liječenja i oporavka, pogotovo u dijelu psihičkog oporavka žene.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem Google forme koja se nalazi na ovom LINKU, ili slanjem e-maila na [email protected].

Udruga je osnovana s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore ženama tijekom i nakon kemoterapija.

Foto: Instagram, naslovna: @marraaltrui