Ne propustite ovu slatku radionicu na kojoj možete proizvesti vlastitu čokoladu

by | 27 veljače, 2024

Proizvesti čokoladu vlastitim rukama nikad nije bilo lakše dostupno – a to sada isprobajte na ovoj radionici!

kofer. organizira radionicu u sklopu koje ćete najprije naučiti kratku povijest čokolade, kako je topiti na ispravnoj temperaturi, kako ujedno kreirati savršenu vruću čokoladu bez da morate skoknuti u obližnji kafić, a ono što će sve zasigurno posebno razveseliti jest kreacija svoje tri velike čokolade kroz zabavan način uz odabir nebrojenih vrsta posipa kojima ćete ih moći ukrasiti.

Ako budete dobri u svom novom zanatu – na dar stiže i diploma kako bi se i službeno mogli pohvaliti ostalima, kako navode organizatori.

Radionice izrade čokolade održavat će se u sklopu Chocopop festivala, a prva lokacija u kojoj ćete moći učiti raditi čokoladu je zagrebački bar A most unusual Gin Garden.

U subotu i nedjelju se radionice održavaju u terminima od 09:30, 12:00 i 15:00, trajanje radionice je dva sata, tijekom kojih ćete uživati u izradi slastice s prijateljicama, djecom ili partnerom.

Cijena radionice za jednu osobu iznosi 28 eura, dok u slučaju prijave grupe od pet ljudi cijena iznosi 24 eura po osobi.

Chocopop kofer. festival čokolade koji će se održavati na raznim lokacijama diljem zemlje, a prvi je put sad u Zagrebu pa valja iskoristiti ovu priliku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kofer. (@kofer._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kofer. (@kofer._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kofer. (@kofer._)

Pročitajte: Što je slow travel i kako ga prakticirati? 

Foto: Instagram, naslovna: @kofer._