Putovanje prema sebi: retreat za žene koje rade na svom psihičkom rastu

by | 29 siječnja, 2024
retreat za žene

Retreat “Putovanje prema sebi” zamišljen je kao inspirativna dvodnevna bajka posvećena osnaživanju sebe i psihičkom rastu u zimskoj idili Plitvičkih jezera.

Znamo da se mnoge od vas pitaju kako usporiti i kako se pronaći u kaosu koji zavlada usred svih očekivanja, trebanja, moranja…

Kako uopće znati razabrati što su vaše želje, što je nametnuto od strane društva, koliko su smislena uvjerenja koja smo stekli življenjem?

Ovaj retreat “Putovanje prema sebi” osmišljen je kao boravak u prirodi vođen stručnjakinjama za mentalno zdravlje doktorica psihologije, Anđela Đinđić  koju pratimo pod profilom @lifestyle_psychology_ i diplomirana psihologinja Jelena Ćubelić pod nazivom profila @psy.cro.

One posljednjih nekoliko godina svojim radom psihoeduciraju javnost na društvenim mrežama te posebnu pažnju posvećuju osnaživanju mentalnog zdravlja žena.

Sam retreat traje dva dana, a mjesto je luksuzni resort Plitvičkih jezera, idealno mjesto na kojem se na kvalitetan način možete posvetiti sami sebi.

Teme retreata “Putovanje prema sebi”

Fokus je definitivno na promociji brige za psihičko i mentalno zdravlje te edukacijama o postizanju psihološke otpornosti u svrhu dobrobiti psihofizičkog zdravlja i nošenju sa stresom.

Osim toga, tu su i konkretno vođene aktivnosti kroz koje dobivate primjere zdravog i održivog ponašanja s pozitivnim učinkom na psihofizičko zdravlje i razni alati koje stručnjakinje daju u svrhu dodatno unaprjeđenja i dobrobiti.

Trenutačno su u tijeku prijave  za novi retreat koji će se održati 24. i 25. 2. 2024., drugi po redu, na lokaciji Resort Fenomen Plitvice, Plitvička jezera.

Pročitajte: Samo jedna navika dovoljna je da podignete razinu energije odmah ujutro 

Foto: Maksym Belchenko/iStock via Getty Images Plus via Getty Images, Instagram