Pun supermjesec u Strijelcu je stigao, a evo i što nam on donosi

by | 15 lipnja, 2022
supermjesec u Strijelcu

Pun supermjesec u Strijelcu stigao je noćas, s 14. na 15. lipnja, a mi vam otkrivamo kako će on utjecati na svakoga od nas.

Takozvani “strawberry” Mjesec, kako ga nazivaju u SAD-u, odnosno supermjesec u Strijelcu, stigao je 14. lipnja, a svoj puni oblik imao je u 00:51. Naziv potječe od američkih Indijanaca, odnosno iz perioda kada su ljudi pratili prirodne pojave u svom okruženju i prema njima živjeli. A tijekom ovog perioda godine, sazrijeva bobičasto voće, pa otuda i naziv “jagoda“ Mjesec.

Pun supermjesec u Strijelcu

U pitanju je prvi supermjesec ove godine, što znači da je Mjesec najbliži Zemlji i izgleda veliko i grandiozno. Sigurno ste primijetili već preksinoć da je Mjesec nešto veći, a takav će danas.

Pun Mjesec u Strijelcu donosi nam sjajan period za planiranje sljedeće avanture ili za postavljanje ciljeva kada je karijera u pitanju. Trenutno, nalazimo se u sezoni Blizanaca, što znači da je Mjesec u suprotnom znaku Zodijaka – Strijelcu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Spectacular Rival (@spec_rival)

 

Ovaj položaj Mjeseca donosi nam pozitivan period prepun avantura. Nemojte se iznenaditi ako baš ovih dana poželite biti slobodni i izaći iz zone komfora. I nemojte se bojati rizika jer će se sigurno isplatiti.

Tijekom punog supermjeseca, savjetuje se da izdvojimo vrijeme za sebe i za brigu o sebi, kako na fizičkom tako i na duhovnom planu.

Čitajte više, napravite spa dan kod kuće i iskoristite vrijeme za reset duše i tijela. Zastanite, razmislite o prethodnim koracima i fokusirajte se na svoje ciljeve i snove. U ovom periodu očekuje nas poseban nalet energije, a ideje koje nam budu stizale itekako će biti plodonosne.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za lipanj: Saznajte što nas očekuje u sezoni Blizanaca

 

Tekst: lepotaizdravlje.rs

Foto: Pexels, Instagram