Mjesečni horoskop za lipanj: Saznajte što nas očekuje u sezoni Blizanaca

by | 2 lipnja, 2022
Mjesečni horoskop za lipanj

Dok mi istinski uživamo u prvim danima lipnja, astrologinja Helena Cupać pripremila je za vas mjesečni horoskop za lipanj. Saznajte što nas očekuje u sezoni Blizanaca i što su nam pripremile zvijezde…

Što donosi vaš mjesečni horoskop za lipanj

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je izuzetno dinamičan period u kojem ćete se suočiti s velikim izazovima koji će vas motivirati da se maksimalno posvetite svojim planovima, kao i projektima koji su u tijeku. Energično se zauzimate za svoje interese, što će povremeno drugima biti smetnja, odnosno smatrat će da im je ugrožena pozicija. Financije su stabilne, moguć je i manji, neočekivani priljev novca. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom će biti stabilan pod uvjetom da se ne upuštate u rasprave, koje će biti u ovom slučaju na vašu inicijativu, pa ćete izazvati i sukobe. Ako ste slobodni, mjesec pred vama donosi nekoliko prilika za ulazak u novu romansu, a vaš magnetizam nikako neće proći neprimjećeno.

Bik

Dragi Bikovi, u nadolazećim tjednima potrudit ćete se dobro se organizirati, međutim, to će vam samo djelomično polaziti za rukom. U vama će se povremeno javiti sumnje u suradnike, u smislu tko je na vašoj strani, a tko nije, ali je neophodno da strahove držite pod kontrolom. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je harmoničan, a planet harmonije i ljubavi u vašem znaku doprinijet će i potrebi za većom bliskošću, dok neki pripadnici vašeg znaka dobivaju i poklon od voljene osobe. Ako ste slobodni, ovo je mjesec u kojem će mnogima od vas ljubav zakucati na vrata. Na polju zdravlja, povedite računa o prehrani i smanjite unos slatkog.

Blizanci

Dragi Blizanci, u prva dva tjedna lipnja bit ćete nešto povučeniji nego inače, skupljat ćete energiju za nove aktivnosti, ali ćete se posvetiti i svom unutarnjem JA i riješit ćete se nekih svojih strahova koji vas već neko vrijeme sputavaju. Nakon toga, slijedi buđenje i pokret. Novi dogovori su na vidiku, a osim toga, ovo je period u kojem ćete biti u prilici nakratko otputovati i spojit ćete posao i zadovoljstvo. Ako ste zauzeti, s partnerom ste na istim valnim duljinama, komunikacija se popravlja i to vas smiruje. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interes za osobu koja je dosta tajanstvena i baš to vas kod nje privlači. Zdravlje je u redu.

Pročitajte: Najbolji hobi za svaki horoskopski znak

Rak

Dragi Rakovi, zauzimate se za sebe kad je karijera u pitanju i sad nećete imati previše tolerancije kako za svoje tako ni za propuste svojih suradnika. Moguće je napredovanje, ali i neugodan razgovor s osobom od autoriteta. Ovdje morate pronaći balans. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba će pokušati ukazati vam na neke nedostatke, ali vi ćete na to dosta burno reagirati. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti zainteresirani za nekoga tko je na visokoj poziciji i osoba je od autoriteta. Moguće su ozljede i problemi s probavom.

Lav

Dragi Lavovi, povoljan aspekt planeta akcije na vaš znak vama sada daje vjetar u leđa i vi se odlučno suočavate s izazovima na koje nailazite. Ovo je period i kontakta sa zakonom, u smislu potpisivanja novih poslovnih ugovora. Ukazat će se prilika i za jedno kraće putovanje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka obnavljaju strasti s voljenom osobom, a oni koji su još uvijek slobodni, ponovno sreću osobu iz prošlosti. Sada ćete imati priliku popraviti ono što vas je razdvojilo i moći ćete nastaviti dalje u kvalitetnijem odnosu. Zdravlje je u redu.

Djevica

Drage Djevice, tijekom prva dva tjedna mjeseca imat ćete šansu ustanoviti neka svoja uvjerenja i istovremeno ih nametnuti drugima. Bit ćete zadovoljni ishodom. Moguća je promjena pozicije, a komunikacija s nadređenima bit će vrlo kvalitetna i produktivna. Financije se popravljaju. Ako ste u vezi ili u braku, partner od vas traži podršku u obliku savjeta koja se tiče njegovih obiteljskih odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka orijentirani su na posao, ali ne primjećuju zanimanje osobe iz neposredne blizine, koja ima veze s inozemstvom. Zdravlje je u redu.

Vaga

Drage Vage, tijekom lipnja, posvetit ćete se analizi podrške koju dobivate od drugih, ali istovremeno, oslobodit ćete se dugovanja koja vas neko vrijeme opterećuju. U tome ćete biti manje-više uspješni. Moguć je i financijski dobitak. Ako ste u vezi ili u braku, povedite računa o potrebama voljene osobe, koja će se povremeno osjećati zapostavljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobivaju poziv osobe iz prošlosti i u dilemi su trebaju li priču nastaviti ili je ostaviti tamo gdje joj je i mjesto, u prošlosti. Provjerite hormone.

Škorpion

Dragi Škorpioni, svu svoju energiju i fokus usmjeravate isključivo na posao. Planet akcije u ovom vašem prirodnom polju omogućava vam da planove realizirate vrlo brzo i kvalitetno. Ipak, mogući su i sukobi sa suradnicima, a neki Škorpioni potražit će i bolje poslovne uvjete. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom je stabilniji nego inače, što vama donosi mir i zbog toga se možete kvalitetno posvetiti poslovnim obvezama. Slobodni Škorpioni svojom pojavom opčinjavaju okolinu, ali nisu potpuno sigurni žele li dati šansu nekom od kandidata. Zdravlje je u redu, ali su mogući upalni procesi.

Strijelac

Dragi Strijelci, u prvih 15 dana lipnja, vi ćete dati sve od sebe, i u tome uspjeti, riješit ćete se ostataka ograničenja i obveza na poslovnom planu. U tom periodu obratite pažnju na informacije koje dolaze do vas. Druga polovica mjeseca donosi mogućnost za novu poslovnu suradnju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s parnterom na samom početku mjeseca trpi, uslijed loše komunikacije, ali se to popravlja već od drugog tjedna lipnja. Ako ste slobodni, udvaraju vam se dvije mlađe osobe. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi Jarčevi, ako je nešto ostalo nerazjašnjeno na poslovnom planu tijekom prethodnog perioda, u prvom tjednu lipnja imat ćete priliku to premostiti i nastaviti dalje sa svojim obvezama. Ukazuje vam se prilika za kraći poslovni put, na koji ćete otići, ali ćete ovoga puta spojiti i lijepo s korisnim. Ako ste u vezi ili u braku, ako postoje neke nejasnoće u odnosu, sada to možete riješiti. Slobodni pripadnici vašeg znaka orijentirani su isključivo na posao. Zdravlje je stabilno, uz povremene respiratorne probleme.

Pročitajte: Saznajte što horoskop govori o vašim predispozicijama za uspjeh u poslu

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, povoljan aspekt planeta beneficija, pa još u vatrenom znaku, vama će dati golemi “vjetar u leđa”, kao i veliku dozu optimizma na svim poljima. Na poslovnom planu primjećujete veliko rasterećenje, a samim time i pojačan entuzijazam za rad. Priljev novca iz neočekivanog izvora. Ako ste u vezi ili u braku, posvećujete malo više pažnje voljenoj osobi jer želite popraviti odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interes za osobu koju su upoznali preko prijatelja, ali će vam biti potrebno neko vrijeme da pokažete ozbiljne namjere ili stabilan stav. Zdravlje je u redu.

Ribe

Drage Ribe, vaša motivacija za rad raste iz dana u dan, a posebno ste fokusirani na financije, koje vam predstavljaju izazov zbog velikih rashoda, što će vas pokrenuti da se informirate o novim poslovnim aktivnostima. Dobivate zanimljivu poslovnu ponudu, ali bi to značilo da morate napustiti zonu komfora. Ako ste u vezi ili u braku, osobni stavovi obje strane bit će kamen spoticanja u odnosu. Obje strane, partner i vi, ne odstupate od svojih uvjerenja. Slobodne Ribe pokušat će obnoviti kontakt s osobom iz prošlosti, ali ostat će samo na tome. Moguće su glavobolje.

Foto: Tanya Syrytsyna /iStock/Getty Images Plus