Odličan razlog zašto biste trebale nanijeti puder iznad rumenila

Odbacite sva make-up pravila

by | 17 kolovoza, 2023
Make-up trik za nude izgled

Riješite se dosadašnjih make-up rutina i pravila jer novi vizažistički trikovi nalažu da rumenilo nanesete ispod tekućeg pudera!

Najbolja šminka je ona koja se ne primjećuje na vašem licu, a vi svejedno izgledate kao da ste se upravo vratile s godišnjeg odmora – preplanulo, blistavo i odmorno.

Već smo pisali o nude make-upu, ali malo je reći da nas je ovaj vizažistički trik s TikToka, koji poriče sve što smo do sada znali o šminkanju, iznenadio. Vizažistica slavnih osoba Mary Phillips savjetuje da rumenilo nanesete ispod tekućeg pudera i korektora!

Kako make-up stručnjaci objašnjavaju, ovakvo “obrnuto” šminkanje licu pruža prirodniji izgled. Rumenilo nanešeno ispod pudera suptilno izbija na površinu kože pružajući vašem licu zdrav, prirodan izgled.

Pročitajte: Dvije svakodnevne make-up pogreške zbog kojih izgledate starije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Benko (@benkobeauty)

Kako postići ovaj look

Za postizanje ovog make-up looka koristi se tekuće rumenilo ili rumenilo u kremi, koje se nanosi kistom (ili prstom ako ste vješti) gotovo na cijeli obraz sve do nosa i prema području oko očiju. Osim prirodno rumenih obraza, ovaj savjet ima još jednu prednost. Strateškim potezima rumenila možete prikriti tamne mrljice ili druge nesavršenosti na obrazima umjesto da za to koristite korektor. Vaš make-up neće djelovati teško, već će vaši obrazi izgledati prirodno rumeni.

Pročitajte: Viralni latte make-up obećava brončano blistavi ten – znamo kako ga postići

Foto: Ridofranz, iStock/Getty Images Plus