Otkrijte tekući puder koji se proda svake minute

Ima više od 15 milijuna videa na TikToku

by | 7 travnja, 2023
Najprodavaniji tekući puder

Nakon Charlotte Tilbury bronzera Glow Bronzer, koji spaja njegu kože i make-up, i koji se prošle godine prodavao svakih 15 sekundi u svijetu, ove je godine u središte pozornosti stigao tekući puder Beautiful Skin.

Postavši viralni hit na TikToku, gdje broji više od 15 milijuna videozapisa oduševljenih korisnika, njegova je prodaja “eksplodirala”. Pretpostavka je da se svake minute u svijetu proda po jedan primjerak. A ako se pitate zašto je tako poseban, nastavite čitati.

Najprodavaniji tekući puder Najprodavaniji tekući puder

“Nevidljiva” formula za blistavi sjaj

Ono što se ističe kod ovog hibridnog pudera, koji se tako fino stapa s tenom, je da ne “guši” kožu i ne začepljuje pore. Njegova fantastična formula i tekstura ne samo da ujednačavaju ton kože i prikrivaju nepravilnosti, već poboljšavaju izgled kože iznutra prema van. Rezultat? Blistava koža i prirodni finish.

Najprodavaniji tekući puder

Prožeta hijaluronskom kiselinom ultraniske molekularne težine (što znači da prodire u dublje slojeve kože), hidratizira kožu i čini je mekom i zaglađenom. Sadrži i koktel sastojaka koji se bori protiv oksidativnog stresa izazvanog vanjskim čimbenicima, tj. zagađenjem okoliša, dok je za blistavo sjajni ten, ali bez ljepljivog i masnog efekta, odgovorna hidrirajuća ružina vodica i ulje ruže.

Ovaj je puder odličan odabir i ako je vaš ten sklon mašćenju, tj. ako imate kombinirani tip kože, zato što sjemenke voća bixa orellana uspješno reguliraju višak sebuma. Sigurni smo da ćete pronaći nijansu koja će se idealno stapati vašom bojom puti jer je tekući puder Beautiful Skin dostupan u čak 30 nijansi.

Pročitajte: Bez bora i mrljica: Najbolji pomlađujući puderi svih vremena

Foto: iStock/Getty Images Plus, PR