Priručnik za zavođenje

by | 10 veljače, 2011

Galebovi na krilima
Faktor zavođenja: Ovo je savršena tehnika u situaciji kada vas obuzme takva strast da ne možete stići do kreveta! U pitanju je seksualna poza lirskog naziva “galebovi na krilima”, preuzeta izravno iz klasičnog kineskog priručnika za seks.
Scenografija: Jeste li ikada maštali o seksu na kuhinjskom ili uredskom stolu, ili na nekoj drugoj horizontalnoj površini? “Galebovi na krilima” je idealna poza za situacije kada vas potpuno obuzme
želja. Nema potrebe za detaljnim pripremama – osim da budete u suknji koja se lako može povući naviše.
Tehnika: Ne znate kako zauzeti odgovarajuću pozu? Prvi korak je da ga uzbudite izazovnim ponašanjem. Zatim, održavajući kontakt očima, lezite na krevet. Držite bedra na rubu kreveta, a stopala na podu, ili na stolici ako ste se oslonili na stol, dok on kleči ili stoji ispred vas. Fokusirajte se na osjećaj koji vam pruža penetracija. Pokažite mu koliko uživate: podignite ruke iznad glave i izvijte leđa. Budući da vaša tijela nisu spojena (kao u misionarskoj pozi) ljepota ove poze je u tome što su vaše grudi i klitoris lako dostupni. Pokažite mu što vam godi: sami se dodirujte, ili uzmite njegovu ruku u svoju i vodite je tako da vas dovede do vrhunca.

Kupka za dvoje
Faktor zavođenja: U modernom, ubrzanom svijetu, duga kupka je pravi senzualni luksuz, naročito ako ga podijelite s partnerom.
Scenografija: Pobrinite se da vaša kupaonica blista – ništa ne ubija erotsko raspoloženje kao mrlje od klora ili otopljeni sapun. Zatim, upalite mirišljave svijeće. Ako želite potpuni doživljaj, pospite vodu ružinim laticama.
Tehnika: Kada oboje uđete u kadu, okrenite se jedno prema drugom, ili sjednite u njegovo krilo (sjedite između njegovih nogu i oslonite se leđima na njegova prsa). Nježno ga trljajte spužvom po grudima, trbuhu, a onda se spustite niže. Posebnu pažnju poklonite njegovim genitalijama. Okrenite se licem prema njemu, primaknite mu se i obuhvatite ga nogama. Ovisi o vama hoćete li zaista voditi ljubav u kupki, ili ćete je iskoristiti samo kao predigru. Ali, možete se sjajno
zabaviti ako ga izludite, a potom otrčite, umotani u ručnik, u spavaću sobu…

Put u Indiju
Faktor zavođenja: Bollywood je termin koji označava vrlo popularnu indijsku filmsku industriju. Ova metoda zavođenja kombinira duh Kama Sutre i romantične zabave bolivudskih filmova.
Scenografija: Za inspiraciju, možete pogledati neki bolivudski film ili slušati indijsku glazbu koja će vas navesti da plešete. Također, važno je i da se kostimirate. Umotajte se u širi šal, a ispod njega odjenite majicu bez naramenica i široku suknju, i stavite nakit u indijskom stilu.
Tehnika: Predložite partneru zajedničko tuširanje. Nakon toga, masirajte jedno drugo aromatičnim uljem. Povedite ga u spavaću sobu i recite mu da vas promatra. Dok plešete, nemojte brinuti o pokretima. Jednostavno uživajte – što ste opušteniji, on će vas više željeti. Uvijajte se oko njega i izazivajte ga dodirima. Približavajte mu se sve više dok on više ne bude mogao izdržati i povuče vas k sebi. Dok ga skidate, imajte na umu kolike su moći ženske kose (prema Kama Sutri). Nježno ga gurnite na krevet, a onda povlačite pramenove vaše kose po njegovom tijelu. Potom to isto radite usnama – duž svakog centimetra njegovog tijela. Kada oboje dostignete vrhunac uzbuđenja, počnite eksperimentirati tehnikama opisanim u drevnoj “bibliji” seksa.

“Halo“ seks
Faktor zavođenja: Želite doživjeti strast iz prvih dana veze? Uvježbajte vještinu seksa preko telefona.
Scenografija: Često pozivanje partnera tijekom dana najbolji je uvod u ovu igru. Obavezno mu recite da mislite na njega. Nakon ovih kraćih razgovora u naznakama, izaberite trenutak za duži razgovor o “vrućim” uspomenama, u razdoblju kada znate da vas nitko neće ometati.
Tehnika: Započnite razgovor prisjećanjem na vaše posljednje vođenje ljubavi. Budite konkretni. Opišite nešto što je on napravio, kao i kako ste se vi osjećali u tom trenutku. Recite mu koliko vam nedostaje, što imate (ili nemate) na sebi, opišite mu što biste mu voljeli raditi i recite mu da se dodirujete (i stvarno to radite!). Vaše riječi i prateći uzdasi će ga nevjerojatno uzbuditi. Kada se budete vidjeli, bit će to vrlo strastven susret!

Ljubavna igra na stolici
Faktor zavođenja: Muškarci vole kada se žena nalazi gore. Zapravo, to je omiljena poza za bar trećinu muškaraca. U ovoj igri zavođenja, zauzet ćete ovaj položaj, ali njemu okrenuti leđima. Dodatni stimulans je to što ćete voditi ljubav na stolici.
Scenografija: Izaberite stolicu koja je dovoljno stabilna i udobna! Idealno bi bilo da ima i solidan naslon. Recite partneru da sjedne na nju i da se ne miče – bar neko vrijeme. I nemojte samo sjesti na njega. Zagrijte ga strastvenim poljupcima, dodirujte svojim grudima njegova prsa. Izazivajte ga. Ugrijte atmosferu!
Tehnika: Kada se dovoljno uzbudio, okrenite mu leđa i oslonite svoje noge na njegove. Obuhvatite rukama njegov penis i “vodite” ga preko vaše stražnjice i klitorisa. Zatim savinite noge oko njegovih bedara. Od ovog trenutka, vi vodite igru. Oslonite se na stopala – mijenjajte brzinu i tip pokreta. Dok ubrzavate kretanje, stežite vaginalne mišiće radi intenzivnijeg užitka. Blago se nagnite naprijed i stavite ruke na njegova bedra, što će mu pružiti još uzbudljiviji pogled.

Tagovi: